Yabancı birine internet erişimi açmak sorun olur mu?

MemedoWWW

Hectopat
Merhaba AVM'de otururken biri yanıma geldi ve internetini açabilir misin bende çok az olduğunu söyledim. Neyse WhatsApp araması yapacakmış ben de açtım bir numara aradı açmadı. Sonra mesaj attı bir de Instagram'dan birini arattı galiba. Sonra benim telefon çaldı kalktım zaten. Maksimum 6 dk falan açık kaldı internet. İçime bir kurt düştü, bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam büyük ihtimalle amacı kötü. Dikkatli olun bir tarama falan yapın.

Sadece ulaşmak istediği birini de aramış olabilir hocam çok fazla takılmayın bir sorun olmaz.

Siz kötü bir şey yapmadınız ne olsun ki.

Yani benim bildiğim kadarıyla hiçbir şey... Bahsedilen illegal olaylar genelde public Wi-Fi'ler ile yapılıyor diye biliyorum.

Sen yapmazsan sorun yok.

Yani benim bildiğim kadarıyla hiçbir şey... Bahsedilen illegal olaylar genelde public Wi-Fi'ler ile yapılıyor diye biliyorum.
Public wifi ler ile herhangi bir yere şifre girmediğin sürece bir şey olmaz diye biliyorum. Ama girsek ne gibi sorunlar çıkar tam olarak.

İnsanlar zor durumda da kalabiliyor. Ne güzel yardımınız dokunmuş, sıkntı yapıcak bir şey yok dediğiniz kadarıylaysa içiniz rahat olsun.

Ama bu konularda takıtnı edincie kkadar düşünüyorsanız. Ve insnalara yardım etme eğilimde biri iseniz Firmanın uygulamasından güvenli internet'i açabilirsiniz. Hem siz güvende olmuş olursunuz. Hem de güven tehditi yaratıcak insnalar sizin intenret üzerinde bir şey yapamaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…