counterstrike25 Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Steam'de yabancı biri FACEIT de grubuna katılırsam bana kasa atacağını söyledi. Dolandırıcı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 21 Şubat 2025 #2 Sakın, dolandırıcı. Aynısını yaşadım az daha hesabım gidiyordu. Phishing bu.
counterstrike25 Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 fatihylmzz dedi: Sakın, dolandırıcı. Aynısını yaşadım az daha hesabım gidiyordu. Phishing bu. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam
fatihylmzz dedi: Sakın, dolandırıcı. Aynısını yaşadım az daha hesabım gidiyordu. Phishing bu. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 21 Şubat 2025 #4 counterstrike25 dedi: Eyvallah hocam Genişletmek için tıkla... Dedikleri şeylere tıkladın mı? Yapmamışsan sakın yapma.
counterstrike25 dedi: Eyvallah hocam Genişletmek için tıkla... Dedikleri şeylere tıkladın mı? Yapmamışsan sakın yapma.
counterstrike25 Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #5 fatihylmzz dedi: Dedikleri şeylere tıkladın mı? Yapmamışsan sakın yapma. fatihylmzz dedi: Dedikleri şeylere tıkladın mı? Yapmamışsan sakın yapma. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... sadece adamla steam üzerinden konuştum
fatihylmzz dedi: Dedikleri şeylere tıkladın mı? Yapmamışsan sakın yapma. fatihylmzz dedi: Dedikleri şeylere tıkladın mı? Yapmamışsan sakın yapma. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... sadece adamla steam üzerinden konuştum