Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 17 Ocak 2021 #11 ahmetfavsar44 dedi: Diğer dillere pek ilgim yok ve öğrenmek istemiyorum açıkcası. Genişletmek için tıkla... Hocam, o zaman İngilizce öğretmeni olmak için hazırlayın kendinizi .
ahmetfavsar44 dedi: Diğer dillere pek ilgim yok ve öğrenmek istemiyorum açıkcası. Genişletmek için tıkla... Hocam, o zaman İngilizce öğretmeni olmak için hazırlayın kendinizi .
A ahmetfavsar44 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #12 Call me Kem dedi: Hocam, o zaman İngilizce öğretmeni olmak için hazırlayın kendinizi . Genişletmek için tıkla... Öğretmende olmak istemiyorum. yabancı dil bölümünü seçmemek daha mantıklı.
Call me Kem dedi: Hocam, o zaman İngilizce öğretmeni olmak için hazırlayın kendinizi . Genişletmek için tıkla... Öğretmende olmak istemiyorum. yabancı dil bölümünü seçmemek daha mantıklı.
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 17 Ocak 2021 #13 ahmetfavsar44 dedi: Öğretmende olmak istemiyorum. yabancı dil bölümünü seçmemek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Anladım, sizin için en hayırlısı olsun.
ahmetfavsar44 dedi: Öğretmende olmak istemiyorum. yabancı dil bölümünü seçmemek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Anladım, sizin için en hayırlısı olsun.