S Sağdanbeşincirobot Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #1 10 gün sonra bu sınava gireceğim. Geçmek istiyorum. İngilizcemin ortalama oldugunu düşünüyorum. Örnek bir sınava baktım birazını çözdüm, çözemedim. Bilmediğim bazı kelimeler var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
10 gün sonra bu sınava gireceğim. Geçmek istiyorum. İngilizcemin ortalama oldugunu düşünüyorum. Örnek bir sınava baktım birazını çözdüm, çözemedim. Bilmediğim bazı kelimeler var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 12 Eylül 2025 #2 Hangi sınava gireceksiniz?
S Sağdanbeşincirobot Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #3 chon dedi: Hangi sınava gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Üniversitenin yaptığı yabancı dil yeterlilik sınavıymış. Eğer geçersem hazırlık okumayacakmışım.
chon dedi: Hangi sınava gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Üniversitenin yaptığı yabancı dil yeterlilik sınavıymış. Eğer geçersem hazırlık okumayacakmışım.