U Uğurhan Çavuş Hectopat Katılım 28 Şubat 2012 Mesajlar 272 7 Nisan 2013 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarkının ismini bilen varsa lütfen yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarkının ismini bilen varsa lütfen yazsın.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 7 Nisan 2013 #2 Benassi Bros - I Love My Sex (Feat. Violeta Sfactrum Version) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Benassi Bros - I Love My Sex (Feat. Violeta Sfactrum Version) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 7 Nisan 2013 #3 Eğer şarkının ismini bulamıyorsan "Shazam" adlı programdan bulabilirsin^^
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Nisan 2013 #4 Ya da Soundhound...
U Uğurhan Çavuş Hectopat Katılım 28 Şubat 2012 Mesajlar 272 11 Nisan 2013 #5 Uzalan , çok teşekkür ederim dostum.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 11 Nisan 2013 #6 Uğurhan Çavuş dedi: Uzalan , çok teşekkür ederim dostum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim kardeşim.
Uğurhan Çavuş dedi: Uzalan , çok teşekkür ederim dostum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim kardeşim.