ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar son izlediğim dizi de bitince bir boşluğa düştüm ve kendime dizi arıyorum. Daha önce Witcher, Rick and Morty ve merlin izledim halihazırda Prison Break izliyorumç tavsiyelerinizi bekliyorum. NOT: Tam bir Marvel fanıyım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Arkadaşlar son izlediğim dizi de bitince bir boşluğa düştüm ve kendime dizi arıyorum. Daha önce Witcher, Rick and Morty ve merlin izledim halihazırda Prison Break izliyorumç tavsiyelerinizi bekliyorum. NOT: Tam bir Marvel fanıyım.
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #2 Narcos.
ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #3 Seandear dedi: Narcos. Genişletmek için tıkla... Hocam dizi hala çekiliyor mu?
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.511 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #4 ahmet tglk dedi: Hocam dizi hala çekiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeni sezon çıkacak galiba onda, ama ne zaman bilmiyorum. Soruya gelecek olursak sherlock, lupin, the umbrella academy izleyebilirsiniz.
ahmet tglk dedi: Hocam dizi hala çekiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeni sezon çıkacak galiba onda, ama ne zaman bilmiyorum. Soruya gelecek olursak sherlock, lupin, the umbrella academy izleyebilirsiniz.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.773 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #5 Breaking Bad.
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #6 ahmet tglk dedi: Hocam dizi hala çekiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bitti diye biliyorum.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #7 Hocam izleyebilirsiniz La Casa De Papel.
ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #8 Aligatör dedi: Yeni sezon çıkacak galiba onda, ama ne zaman bilmiyorum. Soruya gelecek olursak sherlock, lupin, the umbrella academy izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam listeme ekleyeceğim
Aligatör dedi: Yeni sezon çıkacak galiba onda, ama ne zaman bilmiyorum. Soruya gelecek olursak sherlock, lupin, the umbrella academy izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam listeme ekleyeceğim
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.511 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #9 Seandear dedi: Bitti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Narcos: Mexico devam ediyor diye biliyorum, az önce baktım narcos dizisi bitmiş.
Seandear dedi: Bitti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Narcos: Mexico devam ediyor diye biliyorum, az önce baktım narcos dizisi bitmiş.
ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #10 teşekkürler hocam