haktan366 Picopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #11 Shinoa dedi: Hangi dosyadan bahsediyorsunuz ki? TR-TR olan mı? Herkeste var bu dosyalar. Genişletmek için tıkla... Herkeste varsa bu Windows dosyalarının içine mi giriyor C:'den Windows'a girdiğimde yalnız.
Shinoa dedi: Hangi dosyadan bahsediyorsunuz ki? TR-TR olan mı? Herkeste var bu dosyalar. Genişletmek için tıkla... Herkeste varsa bu Windows dosyalarının içine mi giriyor C:'den Windows'a girdiğimde yalnız.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 24 Mart 2025 #12 haktan366 dedi: Herkeste varsa bu Windows dosyalarının içine mi giriyor C:'den Windows'a girdiğimde yalnız. Genişletmek için tıkla... Sen neyden bahsediyorsun hiçbir şey anlamıyorum. Sistem dosyaları onlar virüs falan değil. Virüsler kendilerini öyle belli etmezler rahat ol. Al bu da benim Windows klasörü, hayatımda GTA-TR indirmedim bile. Sıkıntı yok yani için rahat olsun. Silmeye de kalkma çökertirsin.
haktan366 dedi: Herkeste varsa bu Windows dosyalarının içine mi giriyor C:'den Windows'a girdiğimde yalnız. Genişletmek için tıkla... Sen neyden bahsediyorsun hiçbir şey anlamıyorum. Sistem dosyaları onlar virüs falan değil. Virüsler kendilerini öyle belli etmezler rahat ol. Al bu da benim Windows klasörü, hayatımda GTA-TR indirmedim bile. Sıkıntı yok yani için rahat olsun. Silmeye de kalkma çökertirsin.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 24 Mart 2025 #13 Eklediğiniz görseldeki tüm klasörler Windows'un kendi sistem klasörleri, herhangi farklı bir klasör yok.
Eklediğiniz görseldeki tüm klasörler Windows'un kendi sistem klasörleri, herhangi farklı bir klasör yok.