oGguZzHan Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 224 1 Nisan 2021 #1 Ben yabancı içerik üreteceğim, o yüzden kanal ülkesini Amerika mı yapmalıyım?
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #2 oGguZzHan dedi: Ben yabancı içerik üreteceğim, o yüzden kanal ülkesini Amerika mı yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi ülkeye hitap eden videoların varsa o ülkeyi. Mesela İngiltere'ye hitap ediyorsa İngiltere seç.
oGguZzHan dedi: Ben yabancı içerik üreteceğim, o yüzden kanal ülkesini Amerika mı yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi ülkeye hitap eden videoların varsa o ülkeyi. Mesela İngiltere'ye hitap ediyorsa İngiltere seç.
fistukluBaklava Hectopat Kek günü Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #3 Hangi ülkeye içerik üretmek isterseniz orayı seçin. Ya da hangi dil ile içerik üreteceğiniz bağlı.
oGguZzHan Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 224 1 Nisan 2021 #4 atestuna1 dedi: Hangi ülkeye hitap eden videoların varsa o ülkeyi. Mesela İngiltere'ye hitap ediyorsa İngiltere seç. Genişletmek için tıkla... fistukluBaklava dedi: Hangi ülkeye içerik üretmek isterseniz orayı seçin. Ya da hangi dil ile içerik üreteceğiniz bağlı. Genişletmek için tıkla... Peki konumum ne olmalı Türkiye mi başka ülke mi?
atestuna1 dedi: Hangi ülkeye hitap eden videoların varsa o ülkeyi. Mesela İngiltere'ye hitap ediyorsa İngiltere seç. Genişletmek için tıkla... fistukluBaklava dedi: Hangi ülkeye içerik üretmek isterseniz orayı seçin. Ya da hangi dil ile içerik üreteceğiniz bağlı. Genişletmek için tıkla... Peki konumum ne olmalı Türkiye mi başka ülke mi?
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.613 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #5 Türkiye