alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 19 Temmuz 2020 #1 Yabancı bir internet sitesini çevirmek istiyorum. Adminlerle konuştum, onlar da izin verdi. Nereden, nasıl başlamalıyım? Metin sayısı pek yok, toplam kelime sayısı 100 civarı. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
Yabancı bir internet sitesini çevirmek istiyorum. Adminlerle konuştum, onlar da izin verdi. Nereden, nasıl başlamalıyım? Metin sayısı pek yok, toplam kelime sayısı 100 civarı. Yardımcı olur musunuz?
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #2 Google çeviri kullan. Sonra çeviriyi anlamlı bir şekilde düzenle paylaş.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 19 Temmuz 2020 #3 Kendin çevirebildiğin kadar çevir. Sonra Google çeviriden çevir. Anlamlarına falan uygun olarak en uygun cümleleri ortaya koy son olarak işte.
Kendin çevirebildiğin kadar çevir. Sonra Google çeviriden çevir. Anlamlarına falan uygun olarak en uygun cümleleri ortaya koy son olarak işte.