4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 1 Temmuz 2023 #1 Dilimi geliştirmek için görüntülü yazışmalı fark etmez, yabancı kişiler ile konuşabileceğim bir uygulama arıyorum. Uygulamanın amacı direkt bu olursa sevinirim. Omegle gibi uygulamalarda yerini değiştir filan demeyin.
Dilimi geliştirmek için görüntülü yazışmalı fark etmez, yabancı kişiler ile konuşabileceğim bir uygulama arıyorum. Uygulamanın amacı direkt bu olursa sevinirim. Omegle gibi uygulamalarda yerini değiştir filan demeyin.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 1 Temmuz 2023 #2 Discord'daki Practice Your Language sunucuları.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 1 Temmuz 2023 #3 Telegram'da Anonymous chat diye bir bot var, onu kullanabilirsin.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 1 Temmuz 2023 #4 William Crusader dedi: Telegram'da Anonymous chat diye bir bot var, onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu kullanan var mı ki ya? Ben denediğimde aynı kişiler geliyordu aynı saatlerde kullanıyorsan.
William Crusader dedi: Telegram'da Anonymous chat diye bir bot var, onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu kullanan var mı ki ya? Ben denediğimde aynı kişiler geliyordu aynı saatlerde kullanıyorsan.