Yabancı numara mesajı

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar merhaba ve Recep abi bu konuda bir bilgin varsa yardım edersen çok sevinirim.

Benim telefonuma yabancı bir numaradan, başı +151 bir mesaj geldi ingilizce olarak. Tam çeviremedim ama oyun indirmekle ilgili, internetten gelen oyun indirme yasal işlem başlayacak mı, oyun indirirmem mi yasal tekibat başlayacak onunla ilgili bir şeydi.

Mesajın ne olduğunu bilen yada başkasınada gelen var mı? Konuyu nereye açacağım bilemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne yapmam gerekiyor, yabancı bir numaradan ingilizce mesaj geliyor sansür yasasıyla alakası var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka olabilir, çünkü internetten yabancı numaralar üzerinden bizlere mesaj atılabiliyor siteyi vermek istemiyorum çok kötü şakalar yaptıkları için. Sizde o şakalardan birine kurban gitmişsinizdir. Ama yinede 118 80 gibi iletişim numaralarını arayarak hakkınızda açılmış dava var mı ögrenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı