Yabancı numaralar sürekli arayıp duruyor

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün itibarıyla sabahtan beri bilmediğim ne idügü belirsiz en az 10 numara aradı hepsini engelledim ama devamı gelecek gibi. Bilmediğim hiçbir siteye veya uygulamaya telefon numaramı vermedim. Ne yapmalıyım yardım edin.

Bildiğimiz sitelere de numaramızı versek onlar da bilgilerimizi sattıkları için maalesef böyle sonuçlar ortaya çıkıyor. Kesin bir çözümü yok.

Hocam bilmediğiniz sitelere vermemiş olsanız bile bazen büyük firmalarda bile veri açığı oluyor. Mutlaka bir yerden sızmıştır numaranız. Çözüm olarak telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.

Hocam giyim mağazası size telefon numarası alabilir miyim diye sorduğunda ne için istedi diye düşündünüz mü? Genelde herkes veriyor.

Hata olmuş olabilir arkadaşımı İran'dan birisi arıyordu adamla konuştum birisi google maps'e koymuş...

Arayanlar şahıs mı? Yoksa internet firmaları falan mı?
Hocam hiçbiri şahsi değil. Çoğu 0850 li ya 0212 li numaralar. Bir de düne kadar hiç bir şey yoktu. Haftada bir kere oluyordu umursamıyordum da ilk defa bombardıman gibi yağdı anlam veremedim.

En son Boynere vermiştim hocam.

Bir kurun bilgilerinizi satmıştır hocam arayanları teker teker engellemekten başka şansınız yok.

Satan bir firmayı biliyorum. Boyner yapar mı bilemeyiz. Elektronik marketler bile fatura için diye söylüyor ama bu tarz mağazalar size 2 tshirt 1 parfüm satarak ayakta kalamazlar. Tabi direkt iftira atmayalım çok şüpheli bir şey isteyen bölgesel SMS attırıp sizi kaydedip yayar ama önlem amaçlı vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…