Arkadaşlar bugün itibarıyla sabahtan beri bilmediğim ne idügü belirsiz en az 10 numara aradı hepsini engelledim ama devamı gelecek gibi. Bilmediğim hiçbir siteye veya uygulamaya telefon numaramı vermedim. Ne yapmalıyım yardım edin.
Hocam bilmediğiniz sitelere vermemiş olsanız bile bazen büyük firmalarda bile veri açığı oluyor. Mutlaka bir yerden sızmıştır numaranız. Çözüm olarak telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.
Hocam hiçbiri şahsi değil. Çoğu 0850 li ya 0212 li numaralar. Bir de düne kadar hiç bir şey yoktu. Haftada bir kere oluyordu umursamıyordum da ilk defa bombardıman gibi yağdı anlam veremedim.
Hocam hiçbiri şahsi değil. Çoğu 0850 li ya 0212 li numaralar. Bir de düne kadar hiç bir şey yoktu. Haftada bir kere oluyordu umursamıyordum da ilk defa bombardıman gibi yağdı anlam veremedim.
Satan bir firmayı biliyorum. Boyner yapar mı bilemeyiz. Elektronik marketler bile fatura için diye söylüyor ama bu tarz mağazalar size 2 tshirt 1 parfüm satarak ayakta kalamazlar. Tabi direkt iftira atmayalım çok şüpheli bir şey isteyen bölgesel SMS attırıp sizi kaydedip yayar ama önlem amaçlı vermeyin.
Beni Amerika'dan İngiltere'den İrlanda'dan arayanlar oluyordu hiçbirini açmadım bir gün canıma tak etti açtım Türk birisi konuşunca bir gidin dedim kapattım o günden beri tekrar aramadılar.