TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 11 Ağustos 2021 #11 Flummoxxs dedi: Başka bir ülkeden yabancı güzel bir sevgili yapmak istiyorum. Nereden bulabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Suriyeli olur mu?
Flummoxxs dedi: Başka bir ülkeden yabancı güzel bir sevgili yapmak istiyorum. Nereden bulabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Suriyeli olur mu?
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 11 Ağustos 2021 #12 EKAloji dedi: Google üzerinde arama yaparak. Örnek: <Ülke bayrağı emojisi> <yaş> site:instagram.com Örnek Google araması. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı bu. Çeviriyi aç "tanışmak istiyorum" yaz 10 tanesine bir tanesi döner elbet. Tabi TR'deyim dersen çöl falan akıllarına gelebilir. Akdeniz tarafındayım diyebilirsin.
EKAloji dedi: Google üzerinde arama yaparak. Örnek: <Ülke bayrağı emojisi> <yaş> site:instagram.com Örnek Google araması. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı bu. Çeviriyi aç "tanışmak istiyorum" yaz 10 tanesine bir tanesi döner elbet. Tabi TR'deyim dersen çöl falan akıllarına gelebilir. Akdeniz tarafındayım diyebilirsin.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 11 Ağustos 2021 #13 Para+yakışıklı+dil = isteklerin.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #14 HataVerenGuncelleme dedi: Çok mantıklı bu. Çeviriyi aç "tanışmak istiyorum" yaz 10 tanesine bir tanesi döner elbet. Tabi TR'deyim dersen çöl falan akıllarına gelebilir. Akdeniz tarafındayım diyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 10 taneden 8-9'u dönüş yapıyor .
HataVerenGuncelleme dedi: Çok mantıklı bu. Çeviriyi aç "tanışmak istiyorum" yaz 10 tanesine bir tanesi döner elbet. Tabi TR'deyim dersen çöl falan akıllarına gelebilir. Akdeniz tarafındayım diyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 10 taneden 8-9'u dönüş yapıyor .
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 11 Ağustos 2021 #15 Yazın otel bölgelerine git. Muğla,Antalya.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 11 Ağustos 2021 #16 Flummoxxs dedi: Başka bir ülkeden yabancı güzel bir sevgili yapmak istiyorum. Nereden bulabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Yabancı dil öğrenerek.
Flummoxxs dedi: Başka bir ülkeden yabancı güzel bir sevgili yapmak istiyorum. Nereden bulabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Yabancı dil öğrenerek.
CasperPişmanlıktır Decapat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 71 11 Ağustos 2021 #17 Flummoxxs dedi: Başka bir ülkeden yabancı güzel bir sevgili yapmak istiyorum. Nereden bulabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Bulamazsın
Flummoxxs dedi: Başka bir ülkeden yabancı güzel bir sevgili yapmak istiyorum. Nereden bulabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Bulamazsın
ThePashaa Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #18 Sevdikten sonra her yerden yapılır sırf para ekonomi refahlık için sevgili kullanılmaz. Eğer ortada gerçekten sevgi varsa ne mesafeler dayanır ona ne dil ne zorluklar. Sevgiyi unutmuşuz hepimiz. Sevgi emekti sevgi aşktı sevgi her şeydi.
Sevdikten sonra her yerden yapılır sırf para ekonomi refahlık için sevgili kullanılmaz. Eğer ortada gerçekten sevgi varsa ne mesafeler dayanır ona ne dil ne zorluklar. Sevgiyi unutmuşuz hepimiz. Sevgi emekti sevgi aşktı sevgi her şeydi.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #19 Zurich dedi: Sağolun hocam. Bu taktik ile 1 tane sevgili yaptım,Eki Görüntüle 1135118 fotosu ise bu:Eki Görüntüle 1135118 Genişletmek için tıkla... 31 daha komik. Instagram DM ile yürümek gayet mantıklı.
Zurich dedi: Sağolun hocam. Bu taktik ile 1 tane sevgili yaptım,Eki Görüntüle 1135118 fotosu ise bu:Eki Görüntüle 1135118 Genişletmek için tıkla... 31 daha komik. Instagram DM ile yürümek gayet mantıklı.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #20 Hocam sihirli cümleyi link olarak bırakıyorum. D-Dostum o benim eski sevgilim.