GlitcH76 Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 71 25 Mayıs 2020 #1 Yakın zamanda SteelSeries Apex 5 almayı düşünüyordum Türkiye fiyatları 700 lira falan dı fark ettim ki yabancı sitelerde daha ucuza alınabiliyor. Sizce alınır mı? Bahsettiğim site:STEELSERIES Apex 5 Mechanical Gaming Keyboard.
Yakın zamanda SteelSeries Apex 5 almayı düşünüyordum Türkiye fiyatları 700 lira falan dı fark ettim ki yabancı sitelerde daha ucuza alınabiliyor. Sizce alınır mı? Bahsettiğim site:STEELSERIES Apex 5 Mechanical Gaming Keyboard.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 25 Mayıs 2020 #2 Türkçe değil, o yüzden alınmaz.
GlitcH76 Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 71 25 Mayıs 2020 #3 Exinie dedi: Türkçe değil, o yüzden alınmaz. Genişletmek için tıkla... Türkçe olamasına gerek yok alışırım
Exinie dedi: Türkçe değil, o yüzden alınmaz. Genişletmek için tıkla... Türkçe olamasına gerek yok alışırım
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 25 Mayıs 2020 #4 GlitcH76 dedi: Türkçe olamasına gerek yok alışırım Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Turkce karakterleri kullanamayacaksiniz ben olsam almazdim.
GlitcH76 dedi: Türkçe olamasına gerek yok alışırım Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Turkce karakterleri kullanamayacaksiniz ben olsam almazdim.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.383 Çözümler 38 25 Mayıs 2020 #5 Türkiye fiyatı ile arasında çok fazla bir fark yok. Türkiye'den alınız.
GlitcH76 Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 71 25 Mayıs 2020 #6 208247 dedi: Türkiye fiyatı ile arasında çok fazla bir fark yok. Türkiye'den alınız. Genişletmek için tıkla... Exinie dedi: Emin misiniz? Türkçe karakterleri kullanamayacaksiniz ben olsam almazdim. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler
208247 dedi: Türkiye fiyatı ile arasında çok fazla bir fark yok. Türkiye'den alınız. Genişletmek için tıkla... Exinie dedi: Emin misiniz? Türkçe karakterleri kullanamayacaksiniz ben olsam almazdim. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #7 GlitcH76 dedi: Türkçe olamasına gerek yok alışırım Genişletmek için tıkla... Alışmak keşke o kadar kolay olsa.
GlitcH76 dedi: Türkçe olamasına gerek yok alışırım Genişletmek için tıkla... Alışmak keşke o kadar kolay olsa.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mayıs 2020 #8 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Alışmak keşke o kadar kolay olsa. Genişletmek için tıkla... 2 gun icinde alismistim ben. Turkce klavyeden daha rahat geliyor noktalama isaretlerinin konumu ve klavyenin dizilisi.
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Alışmak keşke o kadar kolay olsa. Genişletmek için tıkla... 2 gun icinde alismistim ben. Turkce klavyeden daha rahat geliyor noktalama isaretlerinin konumu ve klavyenin dizilisi.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 25 Mayıs 2020 #9 Exinie dedi: Emin misiniz? Turkce karakterleri kullanamayacaksiniz ben olsam almazdim. Genişletmek için tıkla... Türkçe karakterleri neden kullanamasın? Windows diliyle alakalı bu klavye üzerindeki tuş takımıyla değil.
Exinie dedi: Emin misiniz? Turkce karakterleri kullanamayacaksiniz ben olsam almazdim. Genişletmek için tıkla... Türkçe karakterleri neden kullanamasın? Windows diliyle alakalı bu klavye üzerindeki tuş takımıyla değil.
sodyum Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 87 25 Mayıs 2020 #10 Klavyeye bakarak yazmiyorsan sorun yaratacagini sanmiyorum ama gumruk ve corona durumunu da goz onunde bulundur yurtdisi alisverisi yaparken.
Klavyeye bakarak yazmiyorsan sorun yaratacagini sanmiyorum ama gumruk ve corona durumunu da goz onunde bulundur yurtdisi alisverisi yaparken.