R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2015 #1 Evet arkadaşlar örnek olarak Azerice tema arıyorum. Bulamıyorum. Farklı siteler var. Nereden indirilir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2015
Evet arkadaşlar örnek olarak Azerice tema arıyorum. Bulamıyorum. Farklı siteler var. Nereden indirilir?
B Bilal Sungur Hectopat Katılım 9 Kasım 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2015 #2 Merhaba, Web tasarım işi ile uğraşıyorum. hiç hazır tema kullanmadım kendim uğraşmayı tercih ediyorum. Aradığın temanın Azerice olmasına gerek var mı? sonuç olarak o temadaki bütün text alanlarını düzenleyebiliyor olman gerekir diye düşünüyorum.
Merhaba, Web tasarım işi ile uğraşıyorum. hiç hazır tema kullanmadım kendim uğraşmayı tercih ediyorum. Aradığın temanın Azerice olmasına gerek var mı? sonuç olarak o temadaki bütün text alanlarını düzenleyebiliyor olman gerekir diye düşünüyorum.
SpeedTroller Kilopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 113 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker, Webmaster 17 Kasım 2015 #3 Silinen üye dedi: Evet arkadaşlar örnek olarak Azerice tema arıyorum. Bulamıyorum. Farklı siteler var. Nereden indirilir? Genişletmek için tıkla... Envato sitesinden bakabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Evet arkadaşlar örnek olarak Azerice tema arıyorum. Bulamıyorum. Farklı siteler var. Nereden indirilir? Genişletmek için tıkla... Envato sitesinden bakabilirsiniz.