4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #1 Bildiğiniz gibi biz ülkemizde; "hocalara geldik", "tonguç akademi" gibi kanallardan ders çalışıyoruz fakat İngilizler, Amerikalılar nasıl ders çalışıyorlar? Hangi kanalları kullanıyorlar?
Bildiğiniz gibi biz ülkemizde; "hocalara geldik", "tonguç akademi" gibi kanallardan ders çalışıyoruz fakat İngilizler, Amerikalılar nasıl ders çalışıyorlar? Hangi kanalları kullanıyorlar?
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ekim 2021 #2 Bilmiyorum ama bizden daha iyi şartlarda çalıştıkları kesin.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 31 Ekim 2021 #3 Çoğu çalışmıyordur.
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 31 Ekim 2021 #4 Polorchen dedi: Çoğu çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... James Scholz ve benzeri insanlar bu mesajı görmesin.
Polorchen dedi: Çoğu çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... James Scholz ve benzeri insanlar bu mesajı görmesin.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 31 Ekim 2021 #5 ırmakovski dedi: Bilmiyorum ama bizden daha iyi şartlarda çalıştıkları kesin. Genişletmek için tıkla... Bizim aksimize öğretmenleri iyi oldukları için çalışma ihtiyacı bile duymuyorlardir büyük ihtimalle. En fazla ödev yapıyorlardır.
ırmakovski dedi: Bilmiyorum ama bizden daha iyi şartlarda çalıştıkları kesin. Genişletmek için tıkla... Bizim aksimize öğretmenleri iyi oldukları için çalışma ihtiyacı bile duymuyorlardir büyük ihtimalle. En fazla ödev yapıyorlardır.
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2021 #6 Benim Amerika'da yaşayan kuzenlerim var. Çalışmıyorlar.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ekim 2021 #7 Luciferss dedi: Bizim aksimize öğretmenleri iyi oldukları için çalışma ihtiyacı bile duymuyorlardir büyük ihtimalle. En fazla ödev yapıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Belki ders çalışmaya bile zamanları yoktur, ekonomi sorunları yok, her gün dışarı çıkıp eğlenebiliyorlar, hepsinin güzel hobileri var.
Luciferss dedi: Bizim aksimize öğretmenleri iyi oldukları için çalışma ihtiyacı bile duymuyorlardir büyük ihtimalle. En fazla ödev yapıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Belki ders çalışmaya bile zamanları yoktur, ekonomi sorunları yok, her gün dışarı çıkıp eğlenebiliyorlar, hepsinin güzel hobileri var.
Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #8 480853 dedi: Bildiğiniz gibi biz ülkemizde; "hocalara geldik", "tonguç akademi" gibi kanallardan ders çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Butun Turkiye adina boyle genelleme mi yapilir kardesim. . Bu arada USA'de egitim ve saglik sektorleri Turkiye'den kotu onu soyleyeyim.
480853 dedi: Bildiğiniz gibi biz ülkemizde; "hocalara geldik", "tonguç akademi" gibi kanallardan ders çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Butun Turkiye adina boyle genelleme mi yapilir kardesim. . Bu arada USA'de egitim ve saglik sektorleri Turkiye'den kotu onu soyleyeyim.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ekim 2021 #9 Insomnia2 dedi: Bu arada Usa'de egitim ve saglik sektorleri Türkiye'den kotu onu soyleyeyim. Genişletmek için tıkla... O zaman Usa ya saplamışız sağlıkta (!)
Insomnia2 dedi: Bu arada Usa'de egitim ve saglik sektorleri Türkiye'den kotu onu soyleyeyim. Genişletmek için tıkla... O zaman Usa ya saplamışız sağlıkta (!)
Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #10 ırmakovski dedi: O zaman Usa ya saplamışız sağlıkta (!) Genişletmek için tıkla... Unironically true btw. Yillardir duzgun saglik hizmeti vermeye calisiyorlar ama 1. Dunya Ulkelerinde en kotu saglik hizmeti onlarda. Bizden bile kotu.
ırmakovski dedi: O zaman Usa ya saplamışız sağlıkta (!) Genişletmek için tıkla... Unironically true btw. Yillardir duzgun saglik hizmeti vermeye calisiyorlar ama 1. Dunya Ulkelerinde en kotu saglik hizmeti onlarda. Bizden bile kotu.