F FurkanDerste Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Yağ oranı %28'den %15'e 4 ayda inebilir mi kışa kada? Ortalama fit bir vücut istiyorum. Dogru bir antrenman ve beslenme programi ile bu mümkün mü?
Yağ oranı %28'den %15'e 4 ayda inebilir mi kışa kada? Ortalama fit bir vücut istiyorum. Dogru bir antrenman ve beslenme programi ile bu mümkün mü?
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 Mümkün en kötü 17 19 civarına da gelirsin Cardio bol yap kaçamak yapma sakın diyette.
F FurkanDerste Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 CeoPotato dedi: Mümkün en kötü 17 19 civarına da gelirsin Cardio bol yap kaçamak yapma sakın diyette. Genişletmek için tıkla... hayir yapmam zaten rafine seker ve beyaz ekmek tüketimini biraktim
CeoPotato dedi: Mümkün en kötü 17 19 civarına da gelirsin Cardio bol yap kaçamak yapma sakın diyette. Genişletmek için tıkla... hayir yapmam zaten rafine seker ve beyaz ekmek tüketimini biraktim
EddardStark1 Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 FurkanDerste dedi: Yağ oranı %28'den %15'e 4 ayda inebilir mi kışa kada? Ortalama fit bir vücut istiyorum. Dogru bir antrenman ve beslenme programi ile bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Zor ama neden olmasın antrenmanları aksatmayıp 4 ay boyunca diyetinizi hiç bozmazsanız.
FurkanDerste dedi: Yağ oranı %28'den %15'e 4 ayda inebilir mi kışa kada? Ortalama fit bir vücut istiyorum. Dogru bir antrenman ve beslenme programi ile bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Zor ama neden olmasın antrenmanları aksatmayıp 4 ay boyunca diyetinizi hiç bozmazsanız.