Yağ oranını düşürmek parçalı kaslara sahip olmak için ne yapılmalı?

2nattydu

Hectopat
Arkadaşlar boy 167 kilo 65 göbeğim var spora gidiyorum sizlere sorum yağ oranını düşürmek yani göbek bölgesini falan yok etmek ve kasların parçalı gözükmesini sağlamak için nasıl çalışmalıyım? Beslenmem nasıl olmalı özellikle beslenme kısmını netleştirmekte zorluk çekiyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Aldığın karbonhidrat miktarını biraz azaltabilirsin bunun miktarını kendin ayarlamalısın. Söyle bir tavsiye verebilirim. Sabahları karbonhidrat alimini azalt 100gr yulaf yiyorsan 50gr ye. Günlük alacağın karbonhidrat miktarının büyük bolumunu antrenman öncesi öğününde ye cunku yağ yakmak istiyorsan karbonhidrat sana sadece antrenmanda enerji için gerekiyor. Son ogunu çok geç yeme ve yine son öğünde karbonhidrat alimini azaltabilirsin.
Bunların dışında seker kullanımı kesinlikle 0 olmalı. Yağ da az olmalı yemeklerin içinde gereğinden fazla kullanmamaya çalış.
Her antremanin sonunda 20 dk hit kardio ekle. hit kardiodan kastim 2 dk. yavaş orta tempoda yürü yada bisiklet cevir 1 dk. hızlı. Imkanin varsa sabahları aç karnına 30dk kardio çok etkili olur yağ yakiminda.
Her şey süreklilik ve disiplinde bitiyor. 1-2 ayda çok fark göremeyebilirsin sadece pes etme ve surece güven.
Güray Aydin, Taner Aktolga, Baris okan belovacikli, bu kisileri takip edebilirsin sana katkilari olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…