H Hasan Aslivar Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 661 Çözümler 2 8 Kasım 2024 #1 Bölgesel program önerisi bekliyorum. Hedefim yağ yakmak. Full body istemiyorum saygılar.
mefeeee Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 500 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 Hasan Aslivar dedi: Bölgesel program önerisi bekliyorum. Hedefim yağ yakmak. Full body istemiyorum saygılar. Genişletmek için tıkla... Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur dostum.
Hasan Aslivar dedi: Bölgesel program önerisi bekliyorum. Hedefim yağ yakmak. Full body istemiyorum saygılar. Genişletmek için tıkla... Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur dostum.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.299 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2024 #3 Yağ yakma programı diye bir şey yok; yemeyeceksin.
H Hasan Aslivar Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 661 Çözümler 2 8 Kasım 2024 #4 mefeeee dedi: Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur dostum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum okuduğunu anlamayan kardeşim bölgesel derken antrenman programı dedim split Full body vb kalori açığı bırakıyorum zaten.
mefeeee dedi: Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur dostum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum okuduğunu anlamayan kardeşim bölgesel derken antrenman programı dedim split Full body vb kalori açığı bırakıyorum zaten.