Yağ yakmak için takviye önerisi

Marik Ishtar

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 170 72-73 kiloyum, 6 kilo vereceğim yağ oranımı düşürüp, temiz şekilde tekrar kilo alacağım, yağ yakıp kas kütlemi korumak için takviye önerisi istiyorum ne kullanabilirim?

Takviyelik bir şeyi yok bunun çok da. Düzgün diyet yapacaksın, yağlı şeyleri yemekten kaçınacaksın karbonhidratı arttırırsın kilo alacağın zaman o kadar. Hem yağ yakıp hem kilo almak dünyanın en zor olaylarından bu arada, o çok hayal dünyası bir olay.

Yeşilçay, tarçın, kahve metabolizman hızlandırır. Aç karna kardiyo gün içinde yağ yakımını arttırır. Üstüne antrenman ve kalori açığı. Diğer şeyler boş. Bu arada senin boy ve kilona göre önerim güzel bir şekil kütle koyman. Çok kilolu değilsin çünkü.

Hocam kilom fazla değil fakat başlarken 66 kiloydum, aldım zaten şu anda kötü hissetmeye başladım o yüzden bir vereceğim tekrar alacağım, kütlemi de korumak istiyorum o yüzden.

Hocam kilom fazla değil fakat başlarken 66 kiloydum, aldım zaten şu anda kötü hissetmeye başladım o yüzden bir vereceğim tekrar alacağım, kütlemi de korumak istiyorum o yüzden.

Önemli olan tartıdaki sayı olmamalı. 5-6 kilo için kendini kötü hissetme. Sağlam bir vücut istiyorsan önce bas güçlen çok takma kiloyu. Sonra kırparsın kendini. Zaten bir ay adam akıllı diyete girsen 5 kilo gidecek, hepsi su.

Önemli olan tartıdaki sayı olmamalı. 5-6 kilo için kendini kötü hissetme. Sağlam bir vücut istiyorsan önce bas güçlen çok takma kiloyu. Sonra kırparsın kendini.

Estetik istiyorum, kilo verip estetik şekilde yapamaz mıyım?

Estetik istiyorum, kilo verip estetik şekilde yapamaz mıyım?
Dostum adam akıllı ağırlıklarla antrenman atmıyorsan önce vücudunu güçlendirmeni tavsiye ederim. Sonra güzel bir beslenme planıyla dediğine ulaşırsın. Şuanda 5-6 kilo versen zaten zargana kalacaksın.

İlla kilo vericem dersen her sabah aç karna 200 kafein ya da 3000 lik karnitin shot atıp 3 3.5 hız 15 eğim ile 1 saat yürü, kilonun 1.5 katı protein ye, karbonhidrat ve yağı kıs kısabildiğin kadar illa kilo verirsin ama bu yağ kas hepsi gider zargana kalırsın ama kilo verirsin elbet.
Benim de boyun 169 77 kg yum 85 den düştüm haftada 150 dk kardiyo düşük hız yüksek eğimde yaptım ve 4 5 gün kuvvet çalıştım. ben erkeğin obez değilse kg ya takılmanın gereksiz olduğunu kütle koymanın, omuzun göğsün kolun belirgin olmasının daha önemli olduğunu bayır domuzu gibi dolaşmanın daha iyi hissettirdiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…