H hasanyakup Picopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 154 9 Ekim 2023 #1 Merhaba yağ yakmak için ücretsiz beslenme programı arıyorum. Öneriniz var mı? @ZerefDragneel @Soykan Bickle @OnurOfc
Merhaba yağ yakmak için ücretsiz beslenme programı arıyorum. Öneriniz var mı? @ZerefDragneel @Soykan Bickle @OnurOfc
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 9 Ekim 2023 #2 hasanyakup dedi: Merhaba yağ yakmak için ücretsiz beslenme programı arıyorum. Öneriniz var mı? @ZerefDragneel @Soykan Bickle @OnurOfc Genişletmek için tıkla... Günlük kalori hedefi ne?
hasanyakup dedi: Merhaba yağ yakmak için ücretsiz beslenme programı arıyorum. Öneriniz var mı? @ZerefDragneel @Soykan Bickle @OnurOfc Genişletmek için tıkla... Günlük kalori hedefi ne?
H hasanyakup Picopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 154 9 Ekim 2023 #3 OnurOfc dedi: Günlük kalori hedefi ne? Genişletmek için tıkla... 2200-2300 hocam OnurOfc dedi: Günlük kalori hedefi ne? Genişletmek için tıkla... Burda mısın hocam Son düzenleme: 9 Ekim 2023
OnurOfc dedi: Günlük kalori hedefi ne? Genişletmek için tıkla... 2200-2300 hocam OnurOfc dedi: Günlük kalori hedefi ne? Genişletmek için tıkla... Burda mısın hocam