Hocam teşekkürler yanına hangi güneş kremi almamı önerirsiniz.
Hocam şu güne kremi ile nemlendirici nasıl sizin attıklarınızı mı tercih edeyim bunları mı?
Güneş kremi- La Roche-Posay Anthelios Dry Touch Tinted Güneş Kremi SPF 50+ 50 ml Yorumları - Trendyol
Nemlendirici- https://www.trendyol.com/l-oreal-pa...9200/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=636168
@564300
Hocam şu güne kremi ile nemlendirici nasıl sizin attıklarınızı mı tercih edeyim bunları mı?
Güneş kremi- La Roche-Posay Anthelios Dry Touch Tinted Güneş Kremi SPF 50+ 50 ml Yorumları - Trendyol
Nemlendirici- https://www.trendyol.com/l-oreal-pa...9200/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=636168
@564300
Güneş kremi renkli güneş kremi.
Renkli güneş kremini kullanırken cilt tonum eşitlendi diye çok az sürmeyin 2 parmak kuralına göre sürüp normal güneş kremi ile de desteklemelisiniz.
Nemlendirici hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Orada tinded yazıyordu güneş kreminde yani renkli.
Nemlendirici bunu da öneririm aşırı yağlı ciltler için.
Sebamed Clear Face Bakım Jelı 50 Ml - Fiyatı, Yorumları
Sebamed Clear Face Bakım Jelı 50 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yağlı ciltler için ben bunu kullanıyorum ama bana nemlendirmesi tam yeterli değil Karma ciltli olduğum için yanaklarımı kuru gibi hissediyorum.
Dermoskin Acgun Onarıcı Gündüz Kremi | Siyah Nokta & Sivilce ve Akne Karşıtı | Salisilik Asit | 30 ml - Fiyatı, Yorumları
Dermoskin Acgun Onarıcı Gündüz Kremi | Siyah Nokta & Sivilce ve Akne Karşıtı | Salisilik Asit | 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eki Görüntüle 1622110
Tüm ciltler için hassas/kuru yağlı/karma için gözenek tıkaması yapmaz yağlı ciltler için sivilce yapmaz çok iyi nemlendirmesi yeterli seviyede.
Bioderma Hydrabio Gel Cream 40 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bioderma Hydrabio Gel-Cream Kuru Cilt Nemlendirici Jel Dokulu Niasinamid E Vitamini İçeren Yüz Kremi 40 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yani hocam renkli güneş kremi normal güneş kremi ile beraber mi kullanılması lazım o zaman ben normal renksiz olanını alayım. Son olarak nemlendirici konusunda bioderma olanı mı La Roche Posay'ı mı almalıyım öneriniz ne olur?
Yani hocam renkli güneş kremi normal güneş kremi ile beraber mi kullanılması lazım o zaman ben normal renksiz olanını alayım. Son olarak nemlendirici konusunda bioderma olanı mı La Roche Posay'ı mı almalıyım öneriniz ne olur?
Teşekkürler hocam. Peki ikisini beraber kullanmak ne gibi artı özellik sağlar veya çok gerekli mi ?İkisi de iyi marka.
Ama La Roche Posay kullanarak rutin oluşturfuğunuz için tam etki için La Roche Posay.
Evet renkli güneş kremi ile normal güneş kremi beraber kullanılmalı. Çünkü renkli güneş kremi koruması tek başına yetmez.
Nemlendirici bunu alın.
La Roche Posay Effaclar Duo+M Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltler için Yüz Bakım Kremi 40 ml - Fiyatı, Yorumları
La Roche Posay Effaclar Duo+M Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltler için Yüz Bakım Kremi 40 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkürler hocam. Peki ikisini beraber kullanmak ne gibi artı özellik sağlar veya çok gerekli mi?
La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid SPF 50 Güneş Kremi 50 ml Fiyatı - Trendyol
La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50 Güneş Kremi 50 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cilt tipiniz ile uyumlu değilse kullanmayın.Hocam teşekkürler her şey için. Öyle sivilceli bir yüzüm yok bakımı temizliği parlaklığı için bu ürünleri kullanacağım sağ olun önerdikleri iz için. Normal güneş kremi yeterli olur renklisi çok pahalı
Cilt tipiniz ile uyumlu değilse kullanmayın.
Yağlı ciltli değilseniz.
Güneş kremi.
Soltis Güneş Kremi Organik Sertifikalı SPF 50+ Koruyucu 50 ml Yüz Yorumları - Trendyol
Soltis %100 Mineral Güneş Koruyucu Krem SPF 50+ Pa++++, 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com