Yağlı saç için şampuan önerisi

efegumusay

Kilopat
Daha fazla  
Şu aktarlardaki kükürt ve bıttım sabunlarını, şampuan olarak Head and Shoulders, Clear'ı denedim ama işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu keşfettikten sonra diğer bütün şampuanları bıraktım çok efsane bir şey.

Reshell Biberiye Şampuanı Dökülme Karşıtı ve Hızlı Uzamaya Yardımcı Biotin, Keratin ve Kolajen Özlü 500 ml - Fiyatı, Yorumları Son seferde bunu almıştım. Biberiyeli olduğu için saç dökülmesi için daha etkili. Ama dökülmeyle ilgili sorununuz yoksa üsttekini öneririm.

Reshell Biberiye Şampuanı Dökülme Karşıtı ve Hızlı Uzamaya Yardımcı Biotin, Keratin ve Kolajen Özlü 500 ml - Fiyatı, Yorumları son seferde bunu almıştım. Biberiyeli olduğu için saç dökülmesi için daha etkili. Ama dökülmeyle ilgili sorununuz yoksa üsttekini öneririm.

1.sinde dökülme karşıtı yazıyor ama benim saçım yağlı sadece dökülme problemim yok kullansam sıkıntı olur mu?

Reshell Biberiye Şampuanı Dökülme Karşıtı ve Hızlı Uzamaya Yardımcı Biotin, Keratin ve Kolajen Özlü 500 ml - Fiyatı, Yorumları son seferde bunu almıştım. Biberiyeli olduğu için saç dökülmesi için daha etkili. Ama dökülmeyle ilgili sorununuz yoksa üsttekini öneririm.

Kepeğe karşı da etkili mi haldır şaldır olsun clear olsun hiç fayda etmiyor biraz dökülüyorda.

1.sinde dökülme karşıtı yazıyor ama benim saçım yağlı sadece dökülme problemim yok kullansam sıkıntı olur mu?

Yok hocam neden bir sıkıntı olsun bir kere alıp deneyin memnun kalmazsanız daha kullanmazsınız yani faydasını görmezseniz. Ama bir zararını görmezsiniz merak etmeyin.

Kepeğe karşı da etkili mi haldır şaldır olsun clear olsun hiç fayda etmiyor biraz dökülüyorda.
Kepek konusunda bilgim yok hocam ama benim yıkadıktan 2. günden itibaren kafamda kaşıntı başlıyodu kaşıntı sorununu ve dökülmeyi baya çözdü.

Hiç birisi yağlanma konusunda hiç bir işe yaramaz, yağlanma karaciğerden geliyor, tek tedavisi ilaç tedavisi, doktor ile görüşmen gerekir.

Hiç birisi yağlanma konusunda hiç bir işe yaramaz, yağlanma karaciğerden geliyor, tek tedavisi ilaç tedavisi, doktor ile görüşmen gerekir.
Yağlanma karaciğerden geliyorsa düzgün beslenmek mantıkken sorunu çözmez mi?

Kepeği oluşturan bakteriler saçtaki yağdan beslenirler, yani teknik olarak yağı çözmek, kepeğide çözer.

Hiç birisi yağlanma konusunda hiçbir işe yaramaz, yağlanma karaciğerden geliyor, tek tedavisi ilaç tedavisi, doktor ile görüşmen gerekir.

Yağlanma karaciğerden geliyorsa düzgün beslenmek mantıkken sorunu çözmez mi?

Kepeği oluşturan bakteriler saçtaki yağdan beslenirler, yani teknik olarak yağı çözmek, kepeğide çözer.

Spor yapıyorum ve düzenli besleniyorum ama saçım çok çabuk yağlanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı