Genelde Otacı ve Tresan markalarının ısırgan otlu şampuanlarını kullanıyordum. Son zamanlarda fiyatları çok arttığı için farklı farklı şampuanlar kullandım, örneğin şu an Clear var, günü kurtarsın diye almıştım. O kadar kötü ki duşu dün akşam almışsam yarın sabah saçım yağlı uyanacak oluyorum. 48 saat bile dayanamıyor saçlarım. Bitkisel şampuan kullanmaya geri donmek istiyorum ancak Otacı ve Tresan en memnun olduklarım olsa da çok pahalılar. Alternatif önerebileceğiniz şampuan var mı?
Genelde otacı ve tresan markalarının ısırgan otlu şampuanlarını kullanıyordum. Son zamanlarda fiyatları çok arttığı için farklı farklı şampuanlar kullandım, örneğin şu an clear var, günü kurtarsın diye almıştım. O kadar kötü ki duşu dün akşam almışsam yarın sabah saçım yağlı uyanacak oluyorum. 48 saat bile dayanamıyor saçlarım. Bitkisel şampuan kullanmaya geri donmek istiyorum ancak otacı ve tresan en memnun olduklarım olsa da çok pahalılar. Alternatif önerebileceğiniz şampuan var mı?
Valla hocam isteklerim çok spesifik sanırım ama bu tip şampuanlar bana yaramıyor. Herhalde paraya kıyıp Otacı alacağım ama birileri çıkıp bir alternatif sunar belki diye açtım konuyu.
Valla hocam isteklerim çok spesifik sanırım ama bu tip şampuanlar bana yaramıyor. Herhalde paraya kıyıp Otacı alacağım ama birileri çıkıp bir alternatif sunar belki diye açtım konuyu.
Saçma sapan market şampuan önerilerinde bulunanları dikkate almayınız sadece saçları öldürmek için tasarlanmış şampuanlar. Bir nevi para tuzağı. Amazon.com.tr
Bunu alıyorsunuz keyfinize bakıyorsunuz iyi sosyaller.
Saçma sapan market şampuan önerilerinde bulunanları dikkate almayınız sadece saçları öldürmek için tasarlanmış şampuanlar. Bir nevi para tuzağı. Amazon.com.tr
Bunu alıyorsunuz keyfinize bakıyorsunuz iyi sosyaller.