E Enes Tekinn Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 10 17 Aralık 2023 #1 Saçlarım aşırı yağlanıyor ve ince telli. Bu durumu yaşayan arkadaşlar, hangi şampuanı tavsiye edersiniz?
Saçlarım aşırı yağlanıyor ve ince telli. Bu durumu yaşayan arkadaşlar, hangi şampuanı tavsiye edersiniz?
LuaizyXw Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 209 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Enes Tekinn dedi: Saçlarım aşırı yağlanıyor ve ince telli. Bu durumu yaşayan arkadaşlar, hangi şampuanı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... bende aynı durumu yaşıyorum 2 veya 1 günde yağlanıp kepekleniyo bulamadım hala çözümünü.
Enes Tekinn dedi: Saçlarım aşırı yağlanıyor ve ince telli. Bu durumu yaşayan arkadaşlar, hangi şampuanı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... bende aynı durumu yaşıyorum 2 veya 1 günde yağlanıp kepekleniyo bulamadım hala çözümünü.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.499 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #3 Yağlanmanın tek çözümü saçları daha az yıkamak. 3 gün arayla birkaç ay düzenli yaparsan farkı görürsün.
Yağlanmanın tek çözümü saçları daha az yıkamak. 3 gün arayla birkaç ay düzenli yaparsan farkı görürsün.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.476 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #4 Blackbeard dedi: Yağlanmanın tek çözümü saçları daha az yıkamak. 3 gün arayla birkaç ay düzenli yaparsan farkı görürsün. Genişletmek için tıkla... Az yıkayınca yağlanıyor zaten:/
Blackbeard dedi: Yağlanmanın tek çözümü saçları daha az yıkamak. 3 gün arayla birkaç ay düzenli yaparsan farkı görürsün. Genişletmek için tıkla... Az yıkayınca yağlanıyor zaten:/
mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.471 Çözümler 2 17 Aralık 2023 #5 Clear scalp Pro tek geçerim. Hacimi 2X artırıyor ve yağdan bayağı arındırıyor memnunum. Tavsiye ederim mutlaka dene.
Clear scalp Pro tek geçerim. Hacimi 2X artırıyor ve yağdan bayağı arındırıyor memnunum. Tavsiye ederim mutlaka dene.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.249 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Aralık 2023 #6 Enes Tekinn dedi: Saçlarım aşırı yağlanıyor ve ince telli. Bu durumu yaşayan arkadaşlar, hangi şampuanı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Elidor'un besleyici şampuanlarını kullanabilirsiniz.
Enes Tekinn dedi: Saçlarım aşırı yağlanıyor ve ince telli. Bu durumu yaşayan arkadaşlar, hangi şampuanı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Elidor'un besleyici şampuanlarını kullanabilirsiniz.