Yağlı vücuttan nasıl kurtulunur?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Yaşım 16 167 boyum ve 63 kilom var. Yaz öncesi 58 kiloyken yazdan sonra 63 kilo oldum. Göğsüm biraz büyük ve göbeğim oturunca katlanıyor bundan çok rahatsız oluyorum. Spor salonuna derslerden dolayı gitmeyi düşünmüyorum. Kalori açığı oluşturup kardiyo yapmam gerektiğini biliyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka neler vardır?

Günlük en az 6 saat uyku, 20 dk ile başlayıp her hafta artırarak gidilecek kardiyo da yardımcı olur.

Başka da bir şey yok vallahi.

Günlük en az 6 saat uyku, 20 dk ile başlayıp her hafta artırarak gidilecek kardiyo da yardımcı olur.

Başka da bir şey yok vallahi.
Hocam evde vücuduma şekil verebilir miyim peki? Bu fazla yağ beni güçsüzleştiriyor. Max 10 şınav çekebiliyorum.

Hocam evde vücuduma şekil verebilir miyim peki? Bu fazla yağ beni güçsüzleştiriyor. Max 10 şınav çekebiliyorum.
Verirsiniz tabii ki. Ben işin piri değilim ancak kendi vücut ağırlığınız ile veya yüksek tekrar × düşük ağırlık tipi bir program kullanabilirsiniz.

5 kg dumbbell ile yapılan ev egzersizleri var, hafiften başlayarak ilerletirseniz iyi olur. En azından forma girersiniz.

Ancak girdiğiniz şekli tam anlamıyla da görmek isterseniz ciddi kilo vermeniz gerekir. Buna fitness dilinde "cutting" yani definasyon diyoruz.

Anladım hocam. Beslenmeye dikkat edip kardiyo öncelik olmak üzere vücut ağırlığı veya ağırlık yapmak lazım. Calisthenics öneriyorlar bir de o nasıl olur acaba?

Anladım hocam. Beslenmeye dikkat edip kardiyo öncelik olmak üzere vücut ağırlığı veya ağırlık yapmak lazım. Calisthenics öneriyorlar bir de o nasıl olur acaba?
Tekrardan merhaba. "Callisthenics" hakkında hiçbir bilgim veya tecrübem yok, ondan dolayı bilemeyeceğim.

Benim size önerim bir an önce yağ yakmaya çalışmak olur. Zayıflama diyeti sayesinde beslenme disiplini de oturacaktır. Böylece ileride tam anlamıyla vücut geliştirme işine başladığınız zaman hem agresif definasyon ihtiyacınız olmaz, hem de sağlıklı kas kütlesi alırsınız.

Şimdiden kolay gelsin, kilo verme işi... zor iş.

Bu rehbere uyarsan olur. Fakat şöyle ki sen zaten zayıfsın. Sana önerim spora gidip bulk (Kilo alım) yap, hem kaslan hem kilo al. Ondan sonra bu rehberimi uygula.

Sabah erken kalkıp gerçekten terleyene kadar tempolu yürüyüş yap sakın koşma ikisi çok farklı şeyler ve üstüne üstlük yürüyüşe gitmeden önce veya geldikten sonra sağlam karın antrenmanları uygula seviyeni bilmediğim için yeni başlamış olarak kabul ediyorum ve.
İlk 2 ay için şöyle bir program önerebilirim sen karın kası dediğine bakma yağ yakım içinde faydalı zaten karın kası için az yağlı olmalsın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki hareketleri üstüne en son biraz daha fazla normal plank ekleyebilirsin terleyene kadar ama en çok etkiyi sabah yürüyüşlerde görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…