Marketime yağmacı bıçak gelmiş. Bıçak eksiğim var bir tane almak istiyorum fakat pek emın olamadım. Kullanan arkadaşlar ne dıyorsunuz. Bayağıdır dogru duzgun bıçak gelmıyordu markete. Eki Görüntüle 1877894
Evet onları bende gordum fakat bu kişiye göre tabii ki ayrıca uzaylı avcısı ıle yagmacı bacak kıyaslanamaz. Uzaylı avcısı ayrı bir şey. Fakat markete gelmıyor işte yoksa alırım. Ben aylardır dogru duzgun bir şey beklıyordum bıçak olarak ve artık dayanamadım.
Marketime yağmacı bıçak gelmiş. Bıçak eksiğim var bir tane almak istiyorum fakat pek emın olamadım. Kullanan arkadaşlar ne dıyorsunuz. Bayağıdır dogru duzgun bıçak gelmıyordu markete. Eki Görüntüle 1877894
Hocam alaz yer bunu bidahada gelmeyecek o avantaj da var bunlar bitince champions gelecek onun bıçağını alırsınız isterseniz benim tavsiyem bende biriktiriyorum sırf champions silahı için bıçağına param yetmez elimde vct var o iş görür bıçak yerine
Hocam alaz yer bunu bidahada gelmeyecek o avantaj da var bunlar bitince champions gelecek onun bıçağını alırsınız isterseniz benim tavsiyem bende biriktiriyorum sırf champions silahı için.
Hocam alaz yelpazeyi hiç beğenmedim nedense abartılı bıraz. Championslarda yenı ogrenıyorum sızden fakat pahalı oluyor genelde. Son olarak da artık bıcagı aldım
Hocam alaz yelpazeyi hiç beğenmedim nedense abartılı bıraz. Championslarda yenı ogrenıyorum sızden fakat pahalı oluyor genelde. Son olarak da artık bıcagı aldım