zArteTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 13700H TİGERLACE CORE NVİDİA RTX 4050 2X8 16 GB RAM 2X 512 GB M2 SSD (MONSTER ABRA A5 V20.3) Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Merhaba, mağzama yağmacı normal bıçak gelmiş, alanır mı sizce yoksa VP mi bekletmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
egeberk2018 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 zArteTR dedi: Merhaba, mağzama yağmacı normal bıçak gelmiş, alanır mı sizce yoksa VP mi bekletmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Al hemen.
zArteTR dedi: Merhaba, mağzama yağmacı normal bıçak gelmiş, alanır mı sizce yoksa VP mi bekletmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Al hemen.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 zArteTR dedi: Merhaba, mağzama yağmacı normal bıçak gelmiş, alanır mı sizce yoksa VP mi bekletmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Çok eskidi artık düz yağmacı bıçak. Değmez o fiyata.
zArteTR dedi: Merhaba, mağzama yağmacı normal bıçak gelmiş, alanır mı sizce yoksa VP mi bekletmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Çok eskidi artık düz yağmacı bıçak. Değmez o fiyata.
T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 zArteTR dedi: Merhaba, mağzama yağmacı normal bıçak gelmiş, alanır mı sizce yoksa VP mi bekletmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Herkesin zevkleri farklıdır hoşuna gidiyorsa al bıçağın yoksa kaçırma bence gayet güzel bıçak.
zArteTR dedi: Merhaba, mağzama yağmacı normal bıçak gelmiş, alanır mı sizce yoksa VP mi bekletmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Herkesin zevkleri farklıdır hoşuna gidiyorsa al bıçağın yoksa kaçırma bence gayet güzel bıçak.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 egeberk2018 dedi: Al hemen. Genişletmek için tıkla... Açık beta zamanından beri olan bir bıçağı almak ne kadar mantıklı? En fazla 2 hafta sonrasında aşırı sıkıyor düz yağmacı bıçak.
egeberk2018 dedi: Al hemen. Genişletmek için tıkla... Açık beta zamanından beri olan bir bıçağı almak ne kadar mantıklı? En fazla 2 hafta sonrasında aşırı sıkıyor düz yağmacı bıçak.
egeberk2018 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 limos the machine dedi: Açık beta zamanından beri olan bir bıçağı almak ne kadar mantıklı? En fazla 2 hafta sonrasında aşırı sıkıyor düz yağmacı bıçak. Genişletmek için tıkla... Skinlere o gözle bakıyorsanız bilemem ama koleksiyon değeri var o bıçağın ismi yeter.
limos the machine dedi: Açık beta zamanından beri olan bir bıçağı almak ne kadar mantıklı? En fazla 2 hafta sonrasında aşırı sıkıyor düz yağmacı bıçak. Genişletmek için tıkla... Skinlere o gözle bakıyorsanız bilemem ama koleksiyon değeri var o bıçağın ismi yeter.
T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #7 limos the machine dedi: Açık beta zamanından beri olan bir bıçağı almak ne kadar mantıklı? En fazla 2 hafta sonrasında aşırı sıkıyor düz yağmacı bıçak. Genişletmek için tıkla... Sizi sıkabilir ama herkesin görüşü farklı ben yağmacı bıçak kullanmıyorum ama olsa arada kullanırım eski olsa da çoğu bıçaktan güzel.
limos the machine dedi: Açık beta zamanından beri olan bir bıçağı almak ne kadar mantıklı? En fazla 2 hafta sonrasında aşırı sıkıyor düz yağmacı bıçak. Genişletmek için tıkla... Sizi sıkabilir ama herkesin görüşü farklı ben yağmacı bıçak kullanmıyorum ama olsa arada kullanırım eski olsa da çoğu bıçaktan güzel.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #8 egeberk2018 dedi: Skinlere o gözle bakıyorsanız bilemem ama koleksiyon değeri var o bıçağın ismi yeter. Genişletmek için tıkla... Karambit hali alınır ona lafım yok. Ama bence düz hali aşırı bayık.
egeberk2018 dedi: Skinlere o gözle bakıyorsanız bilemem ama koleksiyon değeri var o bıçağın ismi yeter. Genişletmek için tıkla... Karambit hali alınır ona lafım yok. Ama bence düz hali aşırı bayık.
egeberk2018 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #9 limos the machine dedi: Karambit hali alınır ona lafım yok. Ama bence düz hali aşırı bayık. Genişletmek için tıkla... Ben karambitini hiç sevemedim nedense.
limos the machine dedi: Karambit hali alınır ona lafım yok. Ama bence düz hali aşırı bayık. Genişletmek için tıkla... Ben karambitini hiç sevemedim nedense.
T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #10 egeberk2018 dedi: Ben karambitini hiç sevemedim nedense. Genişletmek için tıkla... Neden bence animasyonu güzel bana göre en güzel 5.bıçak.
egeberk2018 dedi: Ben karambitini hiç sevemedim nedense. Genişletmek için tıkla... Neden bence animasyonu güzel bana göre en güzel 5.bıçak.