lollipopp6 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Yağmacı Ghost mu almalıyım yoksa Çapraşık Alemler Vandal mi? Gece Pazarı'na geldi aynı fiyata.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 Vandal tabiki.
AZEMCRY Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Bence yağmacı ghost çünkü çarpaşık alemler vandal bildiğin vandalın içinin hareketli hali ama kullanım alanları farklı birini 1 round oynayıp bırakıyorsun onu da düşünmek gerek. Ama benim fikrim eğer illa alınacaksa yağmacı ghost.
Bence yağmacı ghost çünkü çarpaşık alemler vandal bildiğin vandalın içinin hareketli hali ama kullanım alanları farklı birini 1 round oynayıp bırakıyorsun onu da düşünmek gerek. Ama benim fikrim eğer illa alınacaksa yağmacı ghost.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 16 Şubat 2023 #4 Ghostta Fatih'ya da gaia daha iyi olur vandalda o kadar güzel değil.(bana göre) bence biraz daha bekeyip daha iyilerini alabilirsin.
Ghostta Fatih'ya da gaia daha iyi olur vandalda o kadar güzel değil.(bana göre) bence biraz daha bekeyip daha iyilerini alabilirsin.
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 İlk roundlar için iyi bir Ghost önemli. Yağmacı alınır. O Vandal kaplamasına da para verilmez. Tier bir şey değil.
İlk roundlar için iyi bir Ghost önemli. Yağmacı alınır. O Vandal kaplamasına da para verilmez. Tier bir şey değil.