FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.998 Çözümler 10 27 Nisan 2023 #1 Marketimde ikisi de var hangisini almalıyım? Sheriffimde anormali var fakat sıktı. Ghostumda sihirpunk var ama oda sıktı.
Marketimde ikisi de var hangisini almalıyım? Sheriffimde anormali var fakat sıktı. Ghostumda sihirpunk var ama oda sıktı.
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 775 Çözümler 7 27 Nisan 2023 #2 Yağmacı Ghost daha iyi bence, İyon Sheriff'in çok bir olayı yok.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #3 FutureLight dedi: Marketimde ikisi de var hangisini almalıyım? Sheriffimde anormali var fakat sıktı. Ghostumda sihirpunk var ama oda sıktı. Genişletmek için tıkla... Hangisini daha çok kullanıyorsan onu al şahsen ben sheriff alırdım. Ama zaten ikisinde de skinin varsa olmayan bir silahı da bekleyebilirsin.
FutureLight dedi: Marketimde ikisi de var hangisini almalıyım? Sheriffimde anormali var fakat sıktı. Ghostumda sihirpunk var ama oda sıktı. Genişletmek için tıkla... Hangisini daha çok kullanıyorsan onu al şahsen ben sheriff alırdım. Ama zaten ikisinde de skinin varsa olmayan bir silahı da bekleyebilirsin.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #4 Sheriff oynayabiliyorsanız İyon alıp geçin bence.