stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 21 Temmuz 2024 #11 gorko dedi: RGX karambit daha iyidir fakat eğer hesabında yağmacı karambit varsa almanı önermem. Sadece sağ tık animasyonları farklı. Genişletmek için tıkla... Almadım zaten res Phantom geldi onu aldım bıçak yerine.
gorko dedi: RGX karambit daha iyidir fakat eğer hesabında yağmacı karambit varsa almanı önermem. Sadece sağ tık animasyonları farklı. Genişletmek için tıkla... Almadım zaten res Phantom geldi onu aldım bıçak yerine.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 903 Çözümler 1 21 Temmuz 2024 #12 Yağmacın var zaten alma ama istiyorsan değiştirmek farklı bir şey istiyorsan geçebilirsin. Çok fark da bilmiyorum ışıklıymış sanırım.
Yağmacın var zaten alma ama istiyorsan değiştirmek farklı bir şey istiyorsan geçebilirsin. Çok fark da bilmiyorum ışıklıymış sanırım.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #13 stalist dedi: Almadım zaten res Phantom geldi onu aldım bıçak yerine. Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş bence hocam parasını hak eden bir set olduğunu düşünmüyorum.
stalist dedi: Almadım zaten res Phantom geldi onu aldım bıçak yerine. Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş bence hocam parasını hak eden bir set olduğunu düşünmüyorum.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 21 Temmuz 2024 #14 gorko dedi: Kötü olmuş bence hocam parasını hak eden bir set olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi ne diyelim.
gorko dedi: Kötü olmuş bence hocam parasını hak eden bir set olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi ne diyelim.