EnsX Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Hangisini alayım RGX bir süre sonra sıkar gibi duruyor çünkü sadece çevirme var bilmiyorum tabii ki ama bu ikisi dışında iyi öneriniz var mı?
Hangisini alayım RGX bir süre sonra sıkar gibi duruyor çünkü sadece çevirme var bilmiyorum tabii ki ama bu ikisi dışında iyi öneriniz var mı?
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 8 Ekim 2023 #2 Yağmacı.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 8 Ekim 2023 #3 EnsX dedi: Hangisini alayım RGX bir süre sonra sıkar gibi duruyor çünkü sadece çevirme var bilmiyorum tabii ki ama bu ikisi dışında iyi öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yağmacı karambit, champions sonrası en iyi karambit. RGX kelebek de Özel Harekat kelebekten daha güzel. Bu tamamen tercih meselesi. Kelebek seviyorsan Kelebeği, Karambit seviyorsan Karambiti al.
EnsX dedi: Hangisini alayım RGX bir süre sonra sıkar gibi duruyor çünkü sadece çevirme var bilmiyorum tabii ki ama bu ikisi dışında iyi öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yağmacı karambit, champions sonrası en iyi karambit. RGX kelebek de Özel Harekat kelebekten daha güzel. Bu tamamen tercih meselesi. Kelebek seviyorsan Kelebeği, Karambit seviyorsan Karambiti al.