Yağmacı Vandal alınır mı?

Swenzev

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hesabıma bugün Yağmacı Vandal geldi. Fiyatı 1220 VP sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır klasik kaliteli skinlerden.

Alınmaz daha önce para yatırmadıysan sakın heves edip para yatırma asla tatmin olmayacaksın 1 ay sonra sıkılacaksın veya yeni set gelecek almak isteyeceksin bunun sonu yok.

1220 VP'ye satın alınabilecek bir skin. Başka vandalın varsa ikinci bir vandala para vermek yerine Guardian bulldog tarzı eco çalabileceğin silahlardan al.

Çok fazla konu açılmış bu tarzda bence valoda skin almanın bi sonu yok ben zamanında çok para yatırdım bugün keşke yatırmasaydım diyorum. Paramı geri alamıyorum oyunuda sırf çok skinim var diye oynuyodum artık onuda yapmıyorum öyle boş boş yatıyor hesap... Fikrim böyle ama illa bi skin alacam diyosanda delipop vandal al en farklı hissettiren ve sesinden hissiyatından sıkılmadığım tek vandal oydu.

Valorantta hala skin alan kaldı mı? Doğru düzgün skinler 350 civarı ve bunu hiç bir türlü geri alamıyosun

Valorantta hala skin alan kaldı mı? Doğru düzgün skinler 350 civarı ve bunu hiç bir türlü geri alamıyosun
Sagolsun valorant gece pazarına çok kötü skinler attığı için böyle bir derdim yok

Sagolsun valorant gece pazarına çok kötü skinler attığı için böyle bir derdim yok
50 liraya 1200 vp alınan zamanlarda almıştım alcağımı vandal phantom bıçak op
Valorant neden CS 2 pazarı gibi bir sistem getirmiyor?
Bu yaz valoyu bırakıp cs geçtim kitle, topluluk, pazar sistemi oyun modları vs. haftalık dropla bir sürü oyun da alabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…