birde hocam her gün gidemiyorum internete uzun süre denk gelmez geldiği günde ben gitmem gibi geldi haberim olmaz çünkü evimde bilgisayar yok gelmişken kaçırmayayım dedim ne bileyim
Hocam eğer çok fazla paranız ve kazancınız varsa alın eğer normal bir kazancınız varsa kesinlikle tavsiye etmem bu devirde para yatırılmaz. Bir Vandal skini 500-600TL olmuş gerçekten verilmez. Ancak skini çok istiyorum derseniz orası size kalmış.
Hocam eğer çok fazla paranız ve kazancınız varsa alın eğer normal bir kazancınız varsa kesinlikle tavsiye etmem bu devirde para yatırılmaz. Bir Vandal skini 500-600TL olmuş gerçekten verilmez. Ancak skini çok istiyorum derseniz orası size kalmış.
Skinsiz sıkıcı gelmeye başladı ve evet hocam 2050 VP 500TL ben zaten hepsini çekerim falan demiyorum kullandığım belli silahlar var onlara çeksem yeterli Phantom oynayamıyorum mesela.
Yani dediğim gibi hocam. Zamanında bu Vandal'lar 200TL civarındaydı. Riot çok fazla zam getirdi bence alınmaz ancak çok istiyorsanız alın tabii ki içinizde kalacağına cebinizden gitsin.