M Munis5056 Hectopat Kek günü Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 319 4 Mayıs 2021 #21 Önceden yağmacıyı severdim ,ejderi nasıl kullanıyor millet falan derdim hatta. Mağazaya ejder gelince yağmacıyı beklemeyeyim aliyim bari dedim iyi ki de almışım. Fiyat olarak fazla ama bayağı sarıyor.
Önceden yağmacıyı severdim ,ejderi nasıl kullanıyor millet falan derdim hatta. Mağazaya ejder gelince yağmacıyı beklemeyeyim aliyim bari dedim iyi ki de almışım. Fiyat olarak fazla ama bayağı sarıyor.
kad1rb Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 273 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #22 Punisher12 dedi: Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum gerçekten o konuda pek bilgim yok
Punisher12 dedi: Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum gerçekten o konuda pek bilgim yok
P Punisher12 Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #23 Ellie Williams dedi: Çünkü çöp? Silah kullanmak istiyorum, ejderha değil. Neyine tapıyorlar bu skinin onu da hiç anlamıyorum, yerde bulduklarında kaç kere maç sattılar sırf oynamak için. Güzel göründüğü falan da yok. Genişletmek için tıkla... Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu?
Ellie Williams dedi: Çünkü çöp? Silah kullanmak istiyorum, ejderha değil. Neyine tapıyorlar bu skinin onu da hiç anlamıyorum, yerde bulduklarında kaç kere maç sattılar sırf oynamak için. Güzel göründüğü falan da yok. Genişletmek için tıkla... Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu?
M Munis5056 Hectopat Kek günü Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 319 4 Mayıs 2021 #24 İade etmen için hiç kullanmamış olman lazım. Punisher12 dedi: Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? Genişletmek için tıkla...
İade etmen için hiç kullanmamış olman lazım. Punisher12 dedi: Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? Genişletmek için tıkla...
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #25 Yağmacı bence ya hem daha ucuz.
P Punisher12 Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #26 Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? SIOBHAN dedi: Yağmacı bence ya hem daha ucuz. Genişletmek için tıkla...
Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? SIOBHAN dedi: Yağmacı bence ya hem daha ucuz. Genişletmek için tıkla...
Haldroweners Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 4 Mayıs 2021 #27 Yağmacı alıp beyaz rengini kullanırdım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 4 Mayıs 2021 #28 Punisher12 dedi: Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... O kadar bilgim yok, üzgünüm. Oyunu oynamıyorum zaten, ısrar üzerine indirip birkaç maç attım sadece.
Punisher12 dedi: Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... O kadar bilgim yok, üzgünüm. Oyunu oynamıyorum zaten, ısrar üzerine indirip birkaç maç attım sadece.
P Punisher12 Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #29 Haldroweners dedi: Yağmacı alıp beyaz rengini kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu?
Haldroweners dedi: Yağmacı alıp beyaz rengini kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #30 Ellie Williams dedi: Ejderha kadar çöp bir skin görmedim hayatımda. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım insan.
Ellie Williams dedi: Ejderha kadar çöp bir skin görmedim hayatımda. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım insan.