Yağmacı Vandal vs Ejderha Vandal

Önceden yağmacıyı severdim ,ejderi nasıl kullanıyor millet falan derdim hatta. Mağazaya ejder gelince yağmacıyı beklemeyeyim aliyim bari dedim iyi ki de almışım. Fiyat olarak fazla ama bayağı sarıyor.

Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu?
Onu bilmiyorum gerçekten o konuda pek bilgim yok

Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu?

Yağmacı bence ya hem daha ucuz.

O kadar bilgim yok, üzgünüm. Oyunu oynamıyorum zaten, ısrar üzerine indirip birkaç maç attım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…