P Punisher12 Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #31 ClipHoRR dedi: İşte aradığım insan. Genişletmek için tıkla... Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu?
ClipHoRR dedi: İşte aradığım insan. Genişletmek için tıkla... Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu?
Haldroweners Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 4 Mayıs 2021 #32 Punisher12 dedi: Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır.
Punisher12 dedi: Yağmacı alacağım ama mesela benim 1500vp'm var indirim bekleyeceğim. Dükkana indirimli ejder geldi diyelim onu alsam dükkana Yağmacı gelene kadar kullanıp iade etsem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır.
egegigachad Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #33 sonuna kadar yağmacı