Yağsız Kontak Sprey İle Anakart Temizlenir mi?

Bende çok merak ediyorum çoğu yabancı sitelerde kullanılıyor ama çoğu kişi iyi diyor çoğu kişide başlı başına hata yapıyorsunuz diyor anlamadım gitti

Buna niye ihtiyacınız var ki? Tazyikli hava ile temizleyin. Petrollerde 1₺

Buna niye ihtiyacınız var ki? Tazyikli hava ile temizleyin. Petrollerde 1₺
Bu tip bir uygulamanın sonucu kasanın içini yağlı kompresör olduğu ve adam gibi bakım yapılmadığından komple yağ ile kaplatırsınız, nacizane tavsiyem ya bildiğimiz su ile yıkayın 3-4 gün kurumaya bırakın, yada saf alkolle anakartı yumuşak bir fırça ile fırçalayın 1gün kurutun.

Araç motoru temizleyici kullanmaktan evladır. Ayrıca nasıl bir yerde yaşıyorsunuz ki bir tane petrol, olmadı bisikletçi, o da olmadı bir kamyon vs. yok. Süpürge ile çekin daha iyi o zaman.
Anakarta yağı nerden getiriyorsunuz onu tam anlamadım ben.

Petrol istasyonu veya oto lastikçilerdeki hava tabancasını kağıt mendil kapatıp hava basın ne demek istediğimi anlayacaksınız o tip kompresör ler yağlı bir sistemdir, hem yağ hem bir miktar su hemde hava aynı anda çıkış yapar,Tabancadan keza ülkemizde o tip ürünleri adam gibi bakımını yapsan dahi yağ havaya karışır filtrelerini temizleme işini düzgün yapmazlar.
Sadece arada bir sıkıştırma tankındaki tankın altındaki vanadan yada kapaktan tank içindeki su boşalır, yağ yapışkan olduğu için tank içinde kalır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…