Yağsız Kontak Sprey İle Anakart Temizlenir mi?

20 yıldır kullaniyorum, fanların yapraklarını tutup yakın mesafeden de baya basıyorum havayı, hiç partikül denk gelmedi. Bir de petrol istasyonlarindaki nasıl bilmiyorum ama ev kullanımı ve bisikletçiler de kullanılanlarda da yağ görmedim hiç, motorun içinde vardır ama motora dokunmuyor tüpe giden hava. Ha illaki bilgisayar için olanları kullanmak daha uygun ama yoksa bunlar da idare eder.

Bu iş için en iyisi elektrikli blower ürünler sadece hava üfler süpürgenin ters mantığı gibi düşünebiliriz.

Bununla klavyemin mekanik anahtarını temizleyebilir miyim? Çift tıklama problemi var.
Yağsız sprey için diyorsan sakın sıkma alttaki plastikler sertleştirip ağırlaştığını okudum benzer bir başlıkta.

Lepus Kimya Ipa Izopropil Alkol C3H70H (% 99.9 Saflık) Fiyatı Şu ürüne bakar mısınız peki bu olur mu?

Açıklamasını oku bence, anakart ve pc parçaları için bir şey yazmamışlar.

Valla anakartı bilmiyorum ama 5 yıldır kullandığım razer farenin tıklamasında sıkıntı çıkmıştı baya, farenin içini açıp yağsız kontak sprey ile o tıklama yerinin olduğu kısmı temizleyince ilk günki hâline dönmüştu fare.

Açıklamasını oku bence, anakart ve pc parçaları için bir şey yazmamışlar.
İzopropilin ana kullanım alanı PCB ve SMD bileşen temizliği zaten. Hiçbir parçaya zarar vermez, hatta çip üzerindeki silik yazıları yeni gibi yapar. Uçucu olduğu için silinmese bile uygulanan yüzeyde kalmaz. Anakart, ekran kartı veya bileşen temizliği için kontak sprey gibi ürünlere gerek yok.

Klavyemin mekanik switchi için İzopropilin mi yoksa kontak sprey mi alayım sizce?

Üfleyip yavaşça kuru bezle silsen bile yeter fazla fantezi aramayın sonra ''ana kartım neden bozulmuş olabilir'' diye konu açmak zorunda kalmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…