Yağsız Kontak Spreyi bilgisayar kasasına zarar verir mi

Çok soğutuyor diye plastik yüzeylerde dikkat edin yazmışlar ama bir iletkenliği yok gibi görünüyor. Yani devrelerin temizliğinde kullanılabilir ama bilgisayarda bunu kullanmaya ihtiyacınız yok ki hocam.

Telefon şarj kısmına ve kulak içi kulaklıgımın içine sıksam sorun olur mu?

Hocam bir hijyen ürünü olmadığı için kulak için kulaklıkta önermem. Onu uygun fiyat satılan temizleme aparatlarıyla temizleyin. Telefon şarj yuvası için bir problem oluşturmayabilir ama basınçlı bir sprey. Bazı yerlerde derinlere nüfuz edip sonrasında kurumayabilir veya koku bırakabilir. Genelde tamir esnasında açık devreleri temizliyorlar diye biliyorum bu spreylerle.

Ben genel olarka İzopropil alkol kullanıyorum anakartta veya telefon benzeri devrelerde bağlantı noktalarında. Aşırı uçucu olduğundan dikkatli kullanmak lazım çünkü bazı plastik yüzeyleri aşındıraibliyor, matlaştırıp hareler bırakabiliyor. Onun dışında hep kullanırım gönül rahatlığıyla. Dezenfekte de ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…