Yahoo Mail 1 TB Nasıldır?

kreme55de

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma format atacağım 'D' sürücüsünde şarkılarım, resimlerim, oyunlarım var yaklaşık 850GB. Harici HDD olmadığından bana bir depolama alanı lazım; Yahoo Mail bu dosyalarımı depolayabilir mi ? Daha sonra dosyalarımı oradan alıp hiç bir şey olmamış gibi normal eylemleriyle, eskisi gibi çalıştırabilir miyim ?

Anladım. En iyisi Dropbox 1 TB o halde. Teşekkür ederim.

Çok uzun süre alır bu işlem. Bence USB HDD alın veya emanet olarak birisinden bulun. Bu kadar büyük boyutta dosyayı upload etmek çok uzun sürer. Bundan sonra tekrar indirmesi var o ayrı bir eziyet olur sizin için.

Bu linkte, cloud storage ve backup servislerinin sıralı karşılaştırması var Comparison of online backup services - Wikipedia, the free encyclopedia

Özellikleri karşılaştırıp, dilediğinizi seçebilirsiniz, crashplan'i öneririm. Cloud storage olarak da bana kalırsa şuan f/p olarak 1. sırada Google Drive var. Dropbox'ı tavsiye etmiyorum, nedenine gelecek olursak, uzun zaman önce bayağı bir kullanmıştım ama hep Türkçe karakterli dosya isimlerinde sıkıntı çıkarmıştı, update geldi mi bilemem ama bu yüzden önermiyorum.

Bence taşınabilir SDD ya da Hard Disk daha iyi olur sizin için o kadar çok veri aralıkları da düşünecek olursak 1.5 ayda anca yüklenir.

Internetin yavassa Elektrik parasina HDD alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…