Yahoo'dan doğrulama kodu geldi

131296

Megapat
Yahoo hesabım vs. olmadığı halde Yahoo'dan telefona doğrulama kodu geldi.
Araştırdığımda yakın zamanda kod alan başkalarını da gördüm.
Bu kodlar neye göre geliyor, bu kadar şikayete herhalde herkesin numarasını yanlış girmiş olamazlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Veri sızıntısı olmuştur, fazla kafanıza takmayın bir şey olmaz bana bir ara 100 tane alakasız SMS geliyordu.

Telefon numaram üstüne THY'den bilet alınmıştı . Önemli bir şey değildir.

Size gelen kodu birine göstermediğiniz veya söylemediğiniz halde birşey olamaz.

Datalarımız çok güvende olduğu içindir
Datalarımızın güvenliği ile ne alakası var hocam? Rastgele kişi numarayı sallamış olamaz mı? SMS doğrulaması için diyorsanız o konuda haklısınız.

Datalarımızın güvenliği ile ne alakası var hocam? Rastgele kişi numarayı sallamış olamaz mı? SMS doğrulaması için diyorsanız o konuda haklısınız.

Numarayı sallamış olabilir olamaz orası ayrı. Ama devlet datalarımızın güvenliğini umursamıyor beyni alt takımlarında olan veletlerin nelere sebep olduğunu görüyoruz.

Numarayı sallamış olabilir olamaz orası ayrı. Ama devlet datalarımızın güvenliğini umursamıyor beyni alt takımlarında olan veletlerin nelere sebep olduğunu görüyoruz.
Hocam tamam ama panel ve sizin numaranız ile THY'den bilet alınması çok alakasız.

Veri sızıntısı olmuştur, fazla kafanıza takmayın bir şey olmaz bana bir ara 100 tane alakasız SMS geliyordu.
Bende veri sızıntısı diye düşünüyorum. Hesabım olmayan yerden gelmesi garip geldi. Genelde hesap olan yerlere girmeye çalışırlar.

Bende veri sızıntısı diye düşünüyorum. Hesabım olmayan yerden gelmesi garip geldi. Genelde hesap olan yerlere girmeye çalışırlar.

Yahoo hesabım yok ve şu an bana da geldi açıkçası tedirgin oldum bir sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…