S swipswic Centipat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #1 Kamera Mikrofonu Modelleri ve Fiyatları - n11 Kamera Mikrofon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kamera Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Arkadaşlar mikrofonum bozuldu bu mikrofon PC de çalışır mı ya da idarelik kullanılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2021
Kamera Mikrofonu Modelleri ve Fiyatları - n11 Kamera Mikrofon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kamera Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Arkadaşlar mikrofonum bozuldu bu mikrofon PC de çalışır mı ya da idarelik kullanılır mı?
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2021 #2 7 TL'lik bir mikrofonu ben olsam idarelik bile almazdım. Bilgisayarda çalışmayı bırak normalde de 5 günden fazla çalışmaz zaten bu mikrofon. Onun yerine telefoncudan 10 TL'ye kulaklık al onun mikrofonunu kullan daha iyi.
7 TL'lik bir mikrofonu ben olsam idarelik bile almazdım. Bilgisayarda çalışmayı bırak normalde de 5 günden fazla çalışmaz zaten bu mikrofon. Onun yerine telefoncudan 10 TL'ye kulaklık al onun mikrofonunu kullan daha iyi.
ÇikolatalıSüt Centipat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 366 Yer Merkül Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #3 Telefoncudan kulaklık al onu kullan dah iyi.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 1 Çözümler 43 13 Temmuz 2021 #4 Ucuz etin yahnisi yenmez hocam. D: Almayın bunu 1 hafta kullanır atarsınız
Quarezma Picopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 256 13 Temmuz 2021 #5 Ne için kullanacaksınız? @swipswic
Egew Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #6 swipswic dedi: Kamera Mikrofonu Modelleri ve Fiyatları - n11 Kamera Mikrofon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kamera Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Arkadaşlar mikrofonum bozuldu bu mikrofon PC de çalışır mı ya da idarelik kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alma git telefonculardan kulak içi kulaklık al daha iyi onlar
swipswic dedi: Kamera Mikrofonu Modelleri ve Fiyatları - n11 Kamera Mikrofon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kamera Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Arkadaşlar mikrofonum bozuldu bu mikrofon PC de çalışır mı ya da idarelik kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alma git telefonculardan kulak içi kulaklık al daha iyi onlar