Yigitbey96 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Merhaba yaka mikrofonunu telefona takınca telefondan ses gelir mi? Telefonda birisiyle konuşurken yaka mikrofonu kullanmak istiyorum mümkün mü? Dosya Ekleri Screenshot_2021-02-16-00-48-53-323_com.dmall.mfandroid.jpg 14,9 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2021
Merhaba yaka mikrofonunu telefona takınca telefondan ses gelir mi? Telefonda birisiyle konuşurken yaka mikrofonu kullanmak istiyorum mümkün mü?
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 16 Şubat 2021 #2 Yigitbey96 dedi: Merhaba yaka mikrofonunu telefona takınca telefondan ses gelir mi? Telefonda birisiyle konuşurken yaka mikrofonu kullanmak istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kulaklık olarak nasıl kullanılıyorsa, mikrofonda da aynı işlevi görecektir. Ancak yaka mikrofonu alırken dikkat edin. Pek sağlam olmuyorlar. Artı 0 Eksi
Yigitbey96 dedi: Merhaba yaka mikrofonunu telefona takınca telefondan ses gelir mi? Telefonda birisiyle konuşurken yaka mikrofonu kullanmak istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kulaklık olarak nasıl kullanılıyorsa, mikrofonda da aynı işlevi görecektir. Ancak yaka mikrofonu alırken dikkat edin. Pek sağlam olmuyorlar.
KS KS Yigitbey96 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #3 Yas1n dedi: Kulaklık olarak nasıl kullanılıyorsa, mikrofonda da aynı işlevi görecektir. Ancak yaka mikrofonu alırken dikkat edin. Pek sağlam olmuyorlar. Genişletmek için tıkla... Aga aldim taktim hoperlerden ses gelicekminkullanirken yaka mikrofonunu Artı 0 Eksi
Yas1n dedi: Kulaklık olarak nasıl kullanılıyorsa, mikrofonda da aynı işlevi görecektir. Ancak yaka mikrofonu alırken dikkat edin. Pek sağlam olmuyorlar. Genişletmek için tıkla... Aga aldim taktim hoperlerden ses gelicekminkullanirken yaka mikrofonunu
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 17 Şubat 2021 #4 Hayır ses gelmez, mikrofonu kulaklık olarak görür. işine yaradıysa çözüm olarak işaretlemeyi unutma! Artı 0 Eksi
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Şubat 2021 #5 Hayır gelmez kulaklık olarak göreceği için. Artı 0 Eksi