Aynı olaylar heryerde yaşanıyor maalesef. Konularımda g-shock saat vardı taa Nijerya'dan dolandırıcılar ile muhatap oldum ve kendimi uyanık olarak biliyor olsam da neredeyse dolandırılacaktım. O derece inandırıcı kendinden emin davranıyor Şeref'ten münezzeh insanlar. Neyseki Onu da elden satma şansı buldum.
Aynı olaylar heryerde yaşanıyor maalesef. Konularım da g-shock saat vardı taa Nijerya'dan dolandırıcılar ile muhatap oldum ve kendimi uyanık olarak biliyor olsamda neredeyse dolandırılacaktım. O derece inandırıcı kendinden emin davranıyor Şeref'ten münezzeh insanlar. Neyseki Onu da elden satma şansı buldum.
Orda Swat timi helikopterle odaya dalıyor.
Amerika'yı çok abartmayın. Çok akıllı olsalar 11 Eylül saldırısı olmazdı.
Heryerde internet üzerinden dolandırıcılık yapıp yakalanmamak mümkün. Önemli olan dolandırıcının yeteneği. Buradaki dolandırıcı pek zeki değil. Büyük ihtimalle konum avantajını kullanıyor.
Orda Swat timi helikopterle odaya dalıyor.
Amerika'yı çok abartmayın. Çok akıllı olsalar 11 Eylül saldırısı olmazdı.
Heryerde internet üzerinden dolandırıcılık yapıp yakalanmamak mümkün. Önemli olan dolandırıcının yeteneği. Buradaki dolandırıcı pek zeki değil. Büyük ihtimalle konum avantajını kullanıyor.
@Ekrem Alkan adlı arkadaş savcılığa gitmesine rağmen hiç bir gelişme yok. Bana sorarsan adamı takmamışlar bile. Aynı şeyler Gelişmiş ülkelerede yaşansaydı şu an o adam hapisteydi.
Amerika'ya çok takılma hocam. Amerika'yı örnek vermemdeki amacım gelişmiş ülkelerdi.
@68613 adlı arkadaş savcılığa gitmesine rağmen hiç bir gelişme yok. Bana sorarsan adamı takmamışlar bile. Aynı şeyler Gelişmiş ülkelerede yaşansaydı şu an o adam hapisteydi.
Edindim İngiltere'de yaşayan akrabalarım var ve buna benzer bir olay başlarına geldi dolandırıcı 2 3 hafta sonra yakalandı. Ama şimdi bu olaya bakıyorumda kaç ay geçmiş hiç bir gelişme yok.
Tuncay Güven ve İbrahim Mete isimlerini kullanan kullanıcının dolandırıcılık yaptığına dair şikayet gelmiştir. Söz konusu üyenin e-posta bilgileri şu şekildedir:
Kolay gelsin Recep , şahısdan dün savcılık aracılığı ile şikayetci oldum cumartesi günüde tanıklarımı ifade vermeye götürücem. Senin paylaştığın gönderideki IP olayından bahsettim polise vermen işime yarayabilir kendileri talep etmeyeceklerini söylediler ifadede ekletmeye çalışıcam. Benimde alimde şahısa ait mail ve ad soyad var. Tuncay güvenç ve diğer isimlerle şahsın alakası yok o belli birşey zaten. Ben dolandırılmadım hakret ve tehditten dolayı şikayetci oldum bu arada.