Yakalanmayan dolandırcı

Haklı olup olmadığını savunmuyorum bir söz ile tutuklananlardan, milyonlarca TL vurgun yapanların tutuklanmamasından konuşuyoruz konuyu farklı yerlere çekmeyin.
Üstte Yazdığınız mesajda o ünlünün sanki haksız yere tutuklandığını ima etmişsiniz kadın basbaya suçlu işte ayrıca konunun milyonlarca tl vurgun yapanlarla alakası ne en azından bana neden yazdın?

Üstte yazdığınız mesajda o ünlünün sanki haksız yere tutuklandığını ima etmişsiniz kadın basbaya suçlu işte ayrıca konunun milyonlarca TL vurgun yapanlarla alakası ne en azından bana neden yazdın?

Şarkıcının tutuklanmasının doğru olduğunu söylemişsinki ben şarkıcının tutuklanmasını olumlu olumsuz yönden bir şey demedim ben herhangi bir imada bulunmadım sen bunu yazdın diye bende sana cevap verdim.

Gerçekten bu adamın hala yakalanmamış olması çok garip. Facebook'ta sürekli karşıma çıkıyor. Site sürekli değişiyor. Bilgisayar genelde aynı. Bir süre HP idi şimdi Casper Excalibur oldu. Sanırım Tosla ödeme sistemi onay kodu falan göndermeden üye yaptığı için sistemde bir açık bulmuş arkadaş sürekli aynı yöntemle milleti dolandırıyor.

Gerçekten bu adamın hala yakalanmamış olması çok garip. Facebook'ta sürekli karşıma çıkıyor. Site sürekli değişiyor. Bilgisayar genelde aynı. Bir süre HP idi şimdi Casper Excalibur oldu. Sanırım Tosla ödeme sistemi onay kodu falan göndermeden üye yaptığı için sistemde bir açık bulmuş arkadaş sürekli aynı yöntemle milleti dolandırıyor.

Artık üniversite kazanınca tekrar konu açarım hocam seneye görüşürüz :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı