İ İlkeraydin28 Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar 135 Mbps internet kullanıyorum ama Steam'den bir oyun yüklesem saniyede 1 MB iniyor bunun sebebi nedir?
Arkadaşlar 135 Mbps internet kullanıyorum ama Steam'den bir oyun yüklesem saniyede 1 MB iniyor bunun sebebi nedir?
YüceLowyer Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #2 Steam sunucusundan kaynaklı olabilir başka yerden indirdiğiniz zaman yine de 1 MB indirme mı yapıyor?
Steam sunucusundan kaynaklı olabilir başka yerden indirdiğiniz zaman yine de 1 MB indirme mı yapıyor?
F0ex12132 Femtopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 İnternet sağlayıcınla iletişime geç. Bu normal bir şey olmamalı.
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #4 İlkeraydin28 dedi: Arkadaşlar 135 Mbps internet kullanıyorum ama Steam'den bir oyun yüklesem saniyede 1 MB iniyor bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Steam>Ayarlar>İndirmeler o kısımdan indirme hızını sabitlemişdir kaldırın sabitlemeyi.
İlkeraydin28 dedi: Arkadaşlar 135 Mbps internet kullanıyorum ama Steam'den bir oyun yüklesem saniyede 1 MB iniyor bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Steam>Ayarlar>İndirmeler o kısımdan indirme hızını sabitlemişdir kaldırın sabitlemeyi.
İ İlkeraydin28 Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #5 YüceLowyer dedi: Steam sunucusundan kaynaklı olabilir başka yerden indirdiğiniz zaman yine de 1 MB indirme mı yapıyor? Genişletmek için tıkla... Evet epic games riot gamesde falanda
YüceLowyer dedi: Steam sunucusundan kaynaklı olabilir başka yerden indirdiğiniz zaman yine de 1 MB indirme mı yapıyor? Genişletmek için tıkla... Evet epic games riot gamesde falanda