Yakın arkadaş evi internet kafe olarak kullanıyor

Burada bahane uyduranlar ne yaşıyorlar anlamış değilim. Açık olmazsan her şey daha kötüye gider. Başka türlü kendi duygularını bastırıp bahanelerin arkasına sığınıp yalan söylemiş olursun. Karşına al, açık açık konuş, kırılsın kırılmasın yaptığının etkisinin farkına varmalı. Aksi takdirde daha da çok ilerler o zaman dönüşü daha zor olur. Eğer sırf bu yüzden kırılıp bozulacaksa da bırak bozulsun, yaparsa zaten o kişinin asla arkadaşın olmadığını anlamış olursun. Saygılar.

arkadaşım bize normalde 2 günde bir falan gelirdi oturur muhabbet eder film dizi izlerdik.
Normalde 2 günde bir geliyorsa samimi olduğunuz ve birlikte eğlendiğiniz birisi olduğunu düşünüyorum arkadaşınızın. O yüzden bilgisayara merakı varsa bence sizin bilgisayarınızı kullanmak için gelmesi gayet normal. Belli bir samimiyetten sonra ortak mal gibi oluyor çünkü. Hevesini atsın daha az gelmeye başlar.

Tabii siz rahatsız oluyorsanız bunu düzgün bir şekilde söyleyin. Gereksiz yalanlardan uzak durun.

Yani çocukta değiliz arkadaşlar kaç yaşına gelmiş insanın bazen bunu kendi de anlaması lazım ben sistemime kişisel bir eşya gibi bakıyorum ya hadi haftada 1-2 tamam da dediğim gibi mouse ben kullanmadım daha çok çok yakın arkadaşız ama her gelişinde aynı muhabbet topladığıma pişman oldum yani

Elbet bir gün yeniden gelecek. Bilgisayarı topla. Bak bakalım o zaman ne yapıyor. Eğer sıkılıyorsa, muhabbet açmıyorsa o arkadaşlık değil kullanmaya döner.

Ya çok özür dileyerek sormak istiyorum, yaşlar kaç tam olarak? Yani 20'li yaşlarda bunu yapan birinin açıkçası arkadaşlık olamaz niyeti.

PC'yi topladığımdan beri çok vakit geçiriyorum ara vericem diyerek toplarsan zaten ya kendisi anlar artık yapmaz, ya da sürekli geri kurdun mu diye sorarsa da sen bilgisayarımla mı arkadaşsın benle mi diye sorduğunda ipler kopar zaten.

Ciddi ciddi yakın arkadaşına boş yalanlar söylemesini mi öneriyorsun?
Sizin öneriniz nedir hocam, kalp kırılmadan en mantıklısı bu, bi insan sürekli namüsait olamaz, o arkadaşta bir süre sonra bu durumu ayıkıp sessizce köşesine çekilir.

Ben olsam bu insanı yavaş yavaş hayatımdan çıkarırım usta, en yakın arkadaşım dediğim adamla arkadaşlığımı kesmem gerektiğimin farkındaydım, ama yapmadım, ayağımı kırdı, inan bana bi gün seninde bu tarz bi olay başına gelebilir, bu insan sadece okulda merhabalaştığın biri olmalı, daha ötesine kendine saygın varsa geçmemeli, sana bi katkısı yok, o seni arkadaş olarak değil, bilgisayar olarak görüyor.

Sizin öneriniz nedir hocam, kalp kırılmadan en mantıklısı bu, bi insan sürekli namüsait olamaz, o arkadaşta bir süre sonra bu durumu ayıkıp sessizce köşesine çekilir.
Üstte yazdığım mesajı okursanız bence arkadaşın yapacağı şeyin daha etik olduğunu düşüneceksiniz.

Bir insanın bu yaşlarda her şeyin farkında olması gerekiyor. Dediğimi düşünürseniz iki taraf için de daha iyi olur.

En güzeli bence de bu fakat, karşıdaki kişi yeterince olgun değilse, durum çok daha saçma bi hal alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…