Yakın arkadaş ile sevgili olmak

Makaleler
8
Yer
Ankara
Arkadaşlar ben öncesinden kıza açılmıştım ama o yakın arkadaş kalalım demişti, böyle daha mutlu oluruz demişti, ben de tamam demiştim. Biz bir süre arkadaş kaldık vs. sonra 4 gün önce sevgili olduk, bir anda gelişti her şey. Sizce hata mı yaptım? Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlık arkadaşken güzeldir. Ve bir gün sevgilinden ayrıldığında çok yakın bir arkadaşını kaybetmiş olacaksın. Eski sevgiliyle arkadaş olmak biraz "şey" çünkü.

Arkadaşlık arkadaşken güzeldir. Ve bir gün sevgilinden ayrıldığında çok yakın bir arkadaşını kaybetmiş olacaksın. Eski sevgiliyle arkadaş olmak biraz "şey" çünkü.

Bende bundan korkuyorum açıkçası çünkü kendisine çok fazla değer veriyorum onunda bana verdiği değeri hissediyorum.

En iyi sevgili yakın arkadaştan olur cunku partnerinle kurabileceğin en uç nokta arkadaşlıkta kendinizi bayağı bir tanıyorsunuzdur ve bu iliskiye bayağı olumlu yansır benim kanaatime göre.

Kıza yardımın falan dokunuyor mu? Aynı şekilde kızın da sana yardımı dokunuyor mu?

Eee nasıl gidiyor ilişki? Normalde tavsiye verirdim bende güzel ve ciddi bir ilişki içerisine girdim arkadaşımla hala da mükemmel bir şekilde devam ediyor. Konun süresi ziyadesiyle geçmiş olduğu için devam ediyor mu ilişkiniz merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…