Yakın arkadaşım sevgilime aşık oldugunu söyledi

yavuzselim25

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI: RTX4060 TI
İŞLEMCİ: i7 11th
16x2 32GB ram
850watt güç kaynağı
vs vs
Meslek
Yazılımcı
Lisenin ilk zamanları sınıftaki bir kıza tutulmuş ve net bir şekilde hoşlanmıştım. Zamanla bu hoşlantı aşka dönüşmüş ve artık ona açılmak istemiştim. Kızla konuştugum bu süreçte arkadaşım bana çok yardım etti, yeri geldi ben yoktum o kızla konuşuyordu ve en başından beri benim o kıza aşık oldugumu biliyordu. Gün geldi ve ben kıza açıldım beni nazikçe reddetti ama arkadaşlığımıza devam edebileceğimizi söyledi. Gurur yaparak "hı hı tamam" dedim ve o günden sonra neredeyse hiç konuşmadık. Tabii ki ben bu süreçte arkadaşımla çok samimileştim, eğlendim, güzel vakitler geçirdim. Lise 2'de yani 10. sınıfta okulun geleneği olan sınıfları karıştırma olayı gerçekleşti ve ben Burak'tan ayrılmıştım. Ve aynı zamanda sevdiğim kızla aynı sınıftaydım, direk benim arka sırama oturmuş konuşma başlatmaya çalışıyordu. Kısacası benim duygularım hala aktif mi diye kontrol ediyor olabilirdi. O beni reddettiğinden beri geceleri onu düşünerek şarkılar dinlerdim, ağlayıp dururdum. Ne yapacağımı bilmezdim ama onun bu yaklaşımına pozitif bir karşılık vererek tekrar konuşmaya başladık. Tabii ki arkadaşım buna sevindi ve beni kutladı. Biz artık kızla flört aşamasına gelmiştik ve normal bir otobusle eve gitme yolculugu sırasında kızla konuşmalarımı arkadaşıma göstermiştim ve bir şey demedi. Bunu gördükten sonra uzunca bir düşündü ve ciddi bir şey oldugunu ve artık içinde tutamadıgı için benimle paylaşmak istediğini söyledi. İlk günlerden beridir benim sevdiğim kızdan hoşlanıyormuş fakat ben onu sevdiğimi söylediğim için adım atmamış. Geceleri ne yapacağını bilmediği için ağladığı bile oluyormuş. Bunu bana çok ciddi bir şekilde söyledi ve bana aynen şunu söyledi. "sen şu anda onunla aynı sınıftasın sonuna kadar dene ve sırf benim yüzümden ilişkini bozma" dedi. Ben ne diyeceğimi bilemedim ve çok da önemli değilmişcesine bir tavır sergiledim. Fakat neden bunu en başında söylemedi de o zamandan anlaşmadık veya duyguları varsa bile neden ilk bana söyledi, niye birisinden destek almak istemedi. Onun bizim aramızı bozmak istediğini asla düşünmüyorum fakat neden bu şekilde benim huzurumu bozdu. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Yarın bir gün kızla paylaşım yaptığımda o bunu görüp üzülücek diye korkuyorum. Ama aşık oldugum kızı bırakmakta istemiyorum. Duygularım içinde boğuluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…