Yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum

freakcnsl

Hectopat
Merhabalar.
Böyle konular sıktı biliyorum. Ama ilk defa birinden hoşlandım. Benim sosyal anksiyetem var. Hiç arkadaşım olmadı. Eskiden yapmaya çalıştım kimse beni sevmedi hep zorbalığa maruz kaldım bu yüzden sanırım sosyal anksiyetemi tetikledi. 14 yaşındayım. Bir kızım. Sınıfta bir çocuk var. O da ilkokulda çok utangaçmış. Beni hep destekliyor. Motivasyon veriyor. Sonra takılmaya başladık. Daha önceden insanların bana karşı sergilediği hareketlerden dolayı ona güvenebilsem mi bilemiyorum. Okuldan gelirken eve beraber yürüyoruz. Hatta bazen yolu uzatıyoruz. Hafta sonları beraber dışarı çıkalım diyor. Ama malum sosyal anksiyetem olduğu için çekiniyorum. Anlıyorum seni diyor. Öğretmenler hep bizi beraber gördüğünde gülüyor. Ooo falan diyorlar. Ona karşı farklı hisler duymaya başladım. Onu sürekli düşünmeye başladım. Hep onunla olmak istiyorum. Sorun şu ki bir tane kız var. Bizden 1 yaş küçük. Arkadaşımı seviyor. Hep bizi ayırmaya çalışıyor. Hatta 14 şubatta yanıma gel diyor. Arkadaşıma sizce güvenmeli miyim?

Seni hatırlıyorum ya. Konunun tekinde tartışmıştık sanırım.

Büyük ihtimalle onun davranışlarından hoşlanmışsın, aşık olduğunu düşünüyorsun ona karşı. Platonik seninki.

Seni hatırlıyorum ya. Konunun tekinde tartışmıştık sanırım.

Büyük ihtimalle onun davranışlarından hoşlanmışsın, aşık olduğunu düşünüyorsun ona karşı. Platonik seninki.

Yok hocam tartışmamıştık. Sosyal anksiyetem hakkında konuşmuştuk. Ona güvenmeli miyim? Ondan hoşlandığımın farkındayım.

@freakcnsl tartışmak illaki olumsuz yönde olmaz. Olumlu yönde de olabilir.

Benim düşüncem şu yöndedir ki bazı insanlar eskiden yaşadıklarını karşı tarafa da yansıtıyorlar. Eskide yaşananlar eskide kaldı sonuçta. Onu yeni arkadaşınıza yansıtma gibi bir hakkınız maalesef yok. Çocuğun da böyle bir şey yaşamaya hakkı yok.

Onunla ilişki yaşadığını varsayalım. O yaştaki ilişkiler de kalıcı olmaz zaten. Sen mesafeni koruyaraktan arkadaşlığını sürdür derim.

Hocam zaten sevgili falan bu yaşta bana saçma geliyor ama ondan hoşlanmaya başladım. Öğretmenler de gülmeye falan başlayınca rahatsız olmaya başladım.

@freakcnsl, demek istediğini anlıyorum. Ben de bu yaşlardan geçtim, sen gördüğüm kadarıyla da takıntı haline getirmişsin. Bir süre sonra onun gitmesi durumunda onun yokluğu çok koyar. Sonra forumda Little Cat diye birisi bana söylemişti dersin kendi kendine. Çok bağlanmamaya çalış, normal arkadaş olarak takılmaya devam et. Rahatsız olmayı gerektirecek bir durum da açıkçası göremiyorum.

Arkadaşım da beni seviyor mudur acaba? Hep bana bakarken gülümsüyor.

Bence sevgili olmak için uygun birine benziyor, hoşlandığını söyle. Muhtemelen sevgili olmayı kabul edecektir. Geçmişte yaşadıklarını arkadaşına yaşatmaya kalkma, onun geçmişle alakası yok ama geçmişte yaşadıklarını da unutma. Bu çocuk da her an sana aynısını yapabilir. Hem temkinli ol hem de şansını dene.
Güzelsen senden hoşlanıyor olma ihtimali hiç de düşük değil.

Sevgili olmaya niyetim yok. Sadece yakın olmak istiyorum. Ablamın yaşattıklarını yaşamak istemiyorum. Beni seviyor gibime geliyor. Derste beni izlediğini fark ettim. Güzelsin diyor herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…